Jooksja läbis vale poolmaratoni

Inna-Katrin Hein
Copy
Jooksja. Pilt on illustreeriv
Jooksja. Pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

Ameeriklannast jooksja registreeris end kogemata valele poolmaratonile, arvates et see jooksvõistlus toimub ta kodulinnas, kuid tegelikult toimus Ühendkuningriigis.

Sheila Pereira tahtis läbida Worcesteri poolmaratoni, arvates et see leiab aset Massachusettsi osariigis asuvas Worcesteris, kuid tegelikult toimus see rohkem kui 5000 kilomeetri kaugusel asuvas Worcesteris, mis on Inglismaal, teatab bbc.com. 

42-aastane Pereira taipas vahetult enne võistlust, et ta peaks olema hoopis üle Atlandi võistlemas. Naine ei lasknud end sellest heidutada ja jooksis oma kodulinnas 21 kilomeetrit.

Ta andis ka Inglismaa Worcesteri jooksvõistluse korraldajatele sellest teada ning talle saadeti nii osalusmedal kui jooksu T-särk.

«Arvasime, et Sheila Pereira on Inglismaal Worcesteris. Meid üllatas, et ta on hoopis USAs, kuna ta ajas kohad segamini. Järgmisel aastal saadame Pereirale isikliku kutse. Me ei tea, milline linn on Massachusettsis asuv Worcester, kuid Inglismaal asuv Worcester on suurepärane ja seda tasub külastada,» teatasid poolmaratoni korraldajad.

Pereira sõnul ei saanud ta joosta Inglise Worcesteri poolmaratonil, kuid ta sai poolmaratoni läbida ka Atlandi teisel kaldal joostes.

«Mulle meeldib piire nihutada ja vales Worcesteris jooksmine oli seda,» lisas ameeriklanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles