Tõeline õnneseen: mees seljatas kahel korral raske haiguse ja sai lotomiljonäriks

Elu24
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: PantherMedia / Monkeybusiness Images/ Scanpic

Oregonis elavale Stu MacDonaldile on fortuuna mitmel korral elu vältel naeratanud, mees on kaks korda vähki põdenud, mõlemal korral raske haiguse edukalt seljatanud ja hiljuti viis koju 4,6 miljoni dollari suuruse lotovõidu, vahendab Daily Mail

Stu MacDonald ostab igal nädalal osariigi loterii Megabucksi lotopileti, alati enne pileti ostu soovis mehe abikaasa talle õnne, kuid ühel korral unustas naine seda teha ja just tol korral kostitas saatus meest hiiglasliku lotovõiduga. Mees võitis 4,6 miljonit dollarit. (4,1 miljonit eurot)

«Olen üks väga õnnelik tüüp,» sõnas MacDonald väljaandele. «Olen vähist kaks korda võitu saanud ja ma olen ikka veel siin. See on hämmastav.»

MacDonald ostis pileti selle aasta 7. septembril Ashley kohvikust Bendis Oregoni osariigis. Kohviku meeskond saab endale ühe protsendi mehe võidusummast ehk 46 000 dollarit.

«Meil oli väga hea meel teada saada, et müüsime Megabucksi jackpot'i pileti,» ütles Ashley's juhataja Tezra Kong. «Lotovõidu boonuse saab meie meeskond, kes iga päev püüab külastajaid rõõmustada.»

Loterii võitmine on tõenäoliselt haruldasem, kui mõlemal korral vähist jagusaamine.

Mega Millions jackpot ise hindab oma võiduvõimaluse tõenäosuseks umbes 1:1 300 000 000-st. Tõenäolisemalt võib loterii ostjast saada enne Ameerika Ühendriikide president, kui loteriivõitja.

Kuid Oregoni osariigi elanikele on alati meeldinud oma õnne proovile panna. Alates 1985. aastast on Oregoni loterii mängijad võitnud kokku enam kui 38 miljardit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles