Nagu kaks tilka vett: uus kuum paar Miley Cyrus ja Kaitlynn Carter üllatasid tänaval fotograafe

Elu24
Copy
Kaitlynn Carter ja Miley Cyrus Los Angeleses nädal tagasi kaelakuti jalutamas.
Kaitlynn Carter ja Miley Cyrus Los Angeleses nädal tagasi kaelakuti jalutamas. Foto: Starmax/PA Images/Scanpix

Meelelahutusportaal Celebrity Insider vahendab, et blogijast tõsielustaar Kaitlynn Carter (31) ning laulja Miley Cyrus (26) naudivad teineteise seltsi ja vähe sellest - kaunitarid käivad väljas ühesuguste riietega. 

Carterit ja Cyrust nähti viimati kaelakuti koos Los Angeleses. Celebrity Insider kirjutab, et mõlemad naised kandsid helesiniseid teksapükse ja musti T-särke, kui Carteril oli tavaline must särk, siis Cyruse särgil ilutses Metallica "Master of Puppets" albumi kujutis. Erinevate allikate järgi on Cyrus ja Carter saanud vägagi lähedasteks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t Call Me Angel OUT NOW link in bio ? @lanadelrey @arianagrande @charliesangels

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Kaitlynn Carterist sai Miley Cyruse suur emotsionaalne tugi peale viimase lahkuminekut näitleja Liam Hemsworthist. Hemsworth ei ole madalat profiili hoides viimasel ajal  ajakirjadele suurteks pealkirjadeks põhjust andnud. Kaitlynn Carteri endist elukaaslast Brody Jennerit on aga nähtud koos pesapallimängija José Canseco tütre Josiega.

Mõned Miley Cyruse ja Hemsworthi fännid on aga arvamusel, et paari lahkuminek oli üks suur trikk toetamaks lauljanna uut albumit. Cyruse kantri mõjutustega album «Younger Now» tuli RCA Recordsi alt välja 2017. aastal ja lauljanna on öelnud, et võrreldes varasematega on just sellel plaadil rohkesti kantri hõngu, aga talle meeldib igasugune muusika, ka klubides mängitav.

Cyruse sõnul on tema viimane album pealkirjaga «She Is Miley Cyrus» aga kombinatsioon kõigest, millega ta varem tegelenud on.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles