Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Pildid: Eesti kaunitarid pälvisid rahvusvahelisel konkursil mainekaid tiitleid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Eesti kaunitarid pälvisid rahvusvahelisel konkursil mainekaid tiitleid
Eesti kaunitarid pälvisid rahvusvahelisel konkursil mainekaid tiitleid Foto: Angel Models Agency

Portugalis leidis aset rahvusvaheline iluduskonkurss Lady Universe 2019. Eestit esindasid sel konkursil Woman of Estonia 2019 tiitlikandja Natalja Fišer ja võluv Anna Mikkonen. 

Päikeselises Portugalis võtsid mõõtu enesekindlad ja ilusad naised kogu maailmast, sest kaalul oli ihaldatud tiitel, hinnaline kroon ja ka rahaline auhind.  

Natalja Fišer
Natalja Fišer Foto: Angel Model Agency

Natalja Fišer pälvis peatiili Lady Universe 2019. Lisaks oli Natalja parim talendivoorus ning sai tiitli parima modellikõnnaku eest ehk Best Catwalk.

Anna Mikkonen sai teise koha Young Lady kategoorias ning pälvis tiitli Young Lady Universe 2019 I Runner Up. Lisaks tema sai oma kategoorias tiitli Best Catwalk.

Anna Mikkonen (vasakul)
Anna Mikkonen (vasakul) Foto: Angel Models Agency

Anna Mikkoneni sõnul on tal väga hea meel oma tulemuse üle. «Konkursi argipäevad olid pingelised ja sisukad. Konkursil oli hea ja sõbralik õhkkond, kõik toetasid teineteist.  Meid ootasid fotosessioonid, talendivoor, rahvariiete voor, ekskursioonid ja palju muud huvitavat. Kindlasti ootasin võitu, kuid konkurents oli väga tihe ning kõik osalejad väärisid võitu. Minu kategoorias võitis Brasiilia esindaja. Sain muljeid terveks eluks, lisan, et Portugal on väga ilus koht,» sõnas Anna.

Tagasi üles