Pildid: Lenna Kuurmaa viis lapsed jälle loodusega tutvuma

Elu24
Copy
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Madis Sinivee

Laulja Lenna Kuurmaale on loodus ja keskkond viimasel ajal südamelähedaseks muutunud. Alles hiljuti käis naine koos lastega vanema juures kartuleid võtmas. Nüüd postitas naine sotsiaalmeedias armsad pildid, kuidas kahe tütrega käidi Koreli oja ääres pärnapuid istutamas.

Tegemist oli kogukonda lähendava ja lapsi arendava istutustalgudega «Roheline Võru.» Piltide järgi otsustades nautisid Lenna tütred Matilda ja Ami loodushoidu täiel rinna. Jääb vaid oodata, millist loodus-ja keskkonnasõbralikku tegevusse Lenna oma lapsed järgmisena kaasab.

«Võru linnas toimus täna hommikul väga õpetlik, kogukonda lähendav, linnaruumi kaunistav ja arendav istutustalgu “Roheline Võru”Festivali raames! Me käisime ka oma perega ja istutasime Koreli oja äärde oma pärnakese. Päris mehine oli teine, umbes selline 3,5 m kõrgune tugev isend. Pärast sõime talgusuppi! Ja rõõmustasime kõigi 400 inimesega kes kohale olid tulnud, tehtud ühise töö üle. Aitäh idee algatajatele ja korraldajatele! Võtke teiegi osa festivalist Roheline Võru ?,» kirjutas Lenna oma Instagrami postituses.

Vaata pilte siin: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Võru linnas toimus täna hommikul väga õpetlik, kogukonda lähendav, linnaruumi kaunistav ja arendav istutustalgu “Roheline Võru”Festivali raames! Me käisime ka oma perega ja istutasime Koreli oja äärde oma pärnakese. Päris mehine oli teine, umbes selline 3,5 m kõrgune tugev isend. Pärast sõime talgusuppi! Ja rõõmustasime kõigi 400 inimesega kes kohale olid tulnud, tehtud ühise töö üle. Aitäh idee algatajatele ja korraldajatele! Võtke teiegi osa festivalist Roheline Võru ????#rohelinevõru #keskkonnakaitse #linnaruumiprojekt #teadlikumeesti #võrulinn #võrustoimub #istutustalgud #kidsarethefuture #momslife @vorulinn praegu naudin kodus vihmaga lugemispausi(ainuke ajakiri, mis mul postkasti füüsiliselt tellitud)ja see on põnev lugemine, alati! #nationalgeographiceesti

A post shared by Lenna (@lennaofficial) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles