Shakira avaldas kunagisest elukaaslasest Antonio de la Ruast lahkumineku põhjuse

Elu24
Copy
Shakira
Shakira Foto: SCANPIX

Lauljatar Shakira avalikustas oma endisest elukaaslasest Antonio de la Ruast lahkumineku põhjuse. Naine rääkis Entertainment Todayle antud intervjuus varasemast suhtest ja sellega kaasnevatest valusatest mälestustest.

Enne kohtumist Hispaania jalgpalluri Gerard Piquéga oli lauljanna elukaaslaseks 11 aastat Argentina ekspresidendi Fernando de la Rua poeg Antonio, kes oli ka Shakira agendiks muusikukarjääri edendamisel. Paari lahkuminek 2010. aastal oli üllatav, Antonio kaebas Shakira kohtusse nõudes lauljannalt hüvitist, sest jättis pruudi huvides advokaadikarjääri. Lahkuminekuga kaasnes mitme koostöölepingu külmutamine ja mees kaebas Shakira saamata jäänud tulu tõttu kohtusse, nõudes hüvitisena 100 miljonit, mis omakorda viis laulja pankroti äärele ja murdis naise südame.

Shakira avaldas Antonioga lahkumineku põhjuse, öeldes, et mehe prioriteetideks suhtes olid raha ja äri, armastus oli teisejärguline. Lauljanna rääkis, et Antonio ei hoolinud tema tunnetest ja soovidest. Mees lükkas aastaid edasi ühiste laste saamise plaani, mis sai lauljannale otsustavaks ning ta lõpetas suhte.

2009. aasta oktoobris ajakirjale Rolling Stone antud intervjuus rääkis Shakira, et on emaduseks valmis. «Mu keha otsekui igatseks järglasi» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles