Lauljatar Rihanna pesukomplekt ei jäta just palju ruumi fantaasiale

Elu24
Copy
Rihanna
Rihanna Foto: Scanpix / AFP

Rihanna kasutab oma uue pesukollektsiooni Savage X Fenty turundamisel artistipositsiooni oskuslikult ära. Mitmed tema ande austajad on lauljanna hiljuti Instagramis postitatud fotode juurde märkinud kui vapustav ta välja näeb.

Pesusari Savage X Fenty on viimasel ajal palju populaarsust kogunud ja mitte üksnes Rihanna austajate seas, vaid ka ülemaailmselt. Lauljatar ise on kogu protsessi tubli tööga panustanud. Kurvikal lauljannal on plaanis kollektsiooni tutvustaval moeetendusel ka ise napis rõivastuses üles astuda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#rihanna ✨@badgalriri

A post shared by ✨ Ry? (@1simic) on

Rihanna teatas hiljuti uutest limiteeritud kogustes toodetest, millest saadud tulu võimaldab tal 2010. aastal vanavanemate mälestuseks loodud heategevusfondi Clara Lionel Foundation tegevusi rahastada, et aidata riike kogu maailmas hariduse ja meditsiini osas.

Mitte kõik Rihanna Instagrami postitused ei ole seotud tema heategevusliku missiooniga, andes vihjeid lauljanna kauni välimuse ja seksika keha osas. Fännid on postitustele omakorda reageerinud kommentaaridega Rihanna suurepärase välimuse kohta aluspesus.

Üks fänn kirjutas: «Rihanna on oma moeimpeeriumi ülesehitamise kõrval leidnud aega ka detsembris ilmuva albumi jaoks» 

Teie austaja lisas: «Ärge küsige järjekordse albumi kohta, vaid jagage tunnustust Rihanna muusikast väljapoole jäävate tegevuste osas!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles