Kõrv peale: Daniel Levi ja Sander Mölder avaldasid üheskoos duubelsingli

Elu24
Copy

Artistid Daniel Levi ja Sander Mölder on juba pikalt koostööd plaaninud ja viimaks on see jõudnud esimeste viljadeni-  koostööst on sündinud kaks uut laulu «High Roads» ja «Hazelnut».

«High Roads'i» näol on tegemist võimsa ja ehk pisut mõtlemapaneva palaga. «Mõned inimeste lood ja olukorrad panid mind mõtisklema, kui erinevaid elusid me kõik elame ja kui suur kontrast on tihti inimeste elude vahel,» räägib Viinalass. «Mäletan, kui Daniel selle demoga minu juurde tuli ja tema emotsionaalne laetus, kui ta selle loo sisust rääkis, kuidagi haaras mind kaasa,» kirjeldab Sander koostöö algust ning esimese loo sündi.

Pikkade stuudio tundide jooksul sündis lisaks «High Roads'ile» ka aga lisaks veel üks suvine lugu «Hazelnut», mis on vastukaaluks esimesele pigem kerge ja tantsuline.

«Laul, mille kallal töötasime hakkas juba kuju võtma, tuju oli hea, mõnus soe suveõhk tuli tuppa ja tundus, et loomingulist energiat jätkub. Sellesama tunde pealt sündiski üks veel,» räägib Mölder. «Hazelnut on pigem armumise lugu ja kirjeldab just seda erilist tunnet, kui su sammudes on nagu mingi hüpe sees. Selline kergejalgsus!» lisab Daniel.

Duubelsingel on saadaval tänasest ja lugusid on laivis võimalik kuulda esmakordselt 4. oktoobril Salme Kultuurikeskuses ühisel kontserdi üritusel Red Bull presents Fresh Picks.

Vaata videosid siin:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles