Kurb lugu! Superstaar Louis Tomlinsoni õe ootamatu surma põhjus teada

Elu24
Copy
One Direction Louis Tomlinson'i traagiliselt surnud noorem õde Felicite Tomlinson (vasakul) koos fänniga.
One Direction Louis Tomlinson'i traagiliselt surnud noorem õde Felicite Tomlinson (vasakul) koos fänniga. Foto: SWNS/ScanPix

One Directioni staari Louis Tomlinsoni 18-aastase õe Felicite Tomlinsoni surnukeha leiti selle aasta 13. märtsis tüdruku Lõuna-Londoni korterist, vahendab Daily Mail

Noor naine oli saatuslikul ööl enne oma surma sõpradega kokaiini tarbinud ja tema organismist tuvastati ka Xanaxi ja OxyContini, vahendab väljaanne. 

Täna Lääne-Londoni kohtus toimunud küsitlusel ütles koroner dr Shirley Radcliffe: «See oli täiuslik torm, OxyCodone, Xanax ja kokaiin. Ma ei leia ühtegi tõendit, et Felicite Tomlinson oleks tahtlikult soovinud oma elule lõpu teha.» Kohtuistungil järeldati, et surma põhjuseks oli ebaõnnestunud seiklus tänu uimastite ületarbimisele. 

Superstaari õde langes kolm aastat tagasi sügavasse depressiooni, peale oma ema traagilist surma ja hakkas lohutust otsima narkootikumidest. 

Moedisaineriks pürgiv naine ostis ööl enne surma sõbranna Zainab Mohammediga kokaiini, sõbranna sõnul suundus ta juba voodisse, kuid Tomlinson jätkas triibutõmbamist.

Sõbranna Zainab Mohammedi sõnul oli Tomlinson veel järgmise päeva hommikul kella viie paiku elus, kui Mohhammed järgmise päeva keskpäeval ärkas, märkas ta Tomlinsoni kahvatut nägu ja tüdruk ei hinganud. Mohammed kutsus kohe kiirabi, vahendab Daily Mail.

Päringust tuli välja, et tüdruku perekond oli eelmise aasta sügisel Felicite saatnud Egiptusesse narkoravile, mille ta ka edukalt läbis, kuid selle aasta sügiseks oli ta jälle narkootikumide küüsi langenud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss you, hope you're having a good time on tour? #mumswedding #throwback #comehomesoon

A post shared by Félicité Tomlinson (@felicitegrace) on

Noore naise perearst dr Paul Eulinger ütles oma avalduses:« Felicite keeldus uimastidest loobumast olles täiesti teadlik, et need võivad ta tappa.» 

27-aastase endise One Directioni laulja sõprade sõnul oli Louis oma ões surmast väga häiritud ja laastatud, vahendab väljaanne.

Tüdruku isa Mark Tomlinson lisas kohtus omapoolse kommentaari: «Felicite'il oli tohutult unistusi ja tulevikupüüdlusi, millest mitmed hakkasid juba teoks saama enne tema enneaegset surma. Teda jäävad igatsema kõik, kes teda tundsid ja armastasid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles