Galerii: Uue Eesti komöödia «Ükssarvik» esilinastusele tuli kirju seltskond

Elu24
Copy

Täna toimus uue Eesti filmi «Ükssarvik» esilinastus. Kui kinno seda vaatama ei jõua, siis saab seda uuel aastal näha ka Kanal 2 vahendusel.

Tegijate poolt žanriliselt «startup-komöödiaks» nimetatud film jutustab Liisa Pulga ja Henrik Kalmeti poolt kehastatud kahe noore iduettevõtja teekonnast «kodugaraažist» maailma tehnoloogia mekasse Silicon Valley'sse.

Lugu põhineb enam kui 30 reaalse Eesti startup-ettevõtja kohati uskumatutel ja humoorikatel juhtumistel ning kogemusel viimase 15 aasta jooksul. Tempokas film annab vaatajale autentse ja värvika pildi tehnoloogiafirma tegemise võlust ja valust, usaldamisest ja unistamisest, hullusest ja hulljulgusest, inspiratsiooniks mõistagi kõik maailma Steve Jobsid, Bill Gatesid, Mark Zuckerbergid ja Elon Muskid.

Filmi autoriks ja lavastajaks on edukas tehnoloogiaettevõtja Rain Rannu, kes proovis filmi alal esimest korda kätt 2016. aastal gerilja-stiilis vändatud komöödiaga «Ameerika suvi». «Ükssarvik» on tema teine täispikk mängufilm. «Mulle meeldib teha filme maailmadest, mida hästi tunnen,» räägib Rannu ning usub, et uus film on huvitav ja õpetlik nii tehnoloogia valdkonna inimestele kui laiemale vaatajaskonnale.

Eile Coca-Cola Plazas toimunud eriseansi avasid Rain Rannu, Tõnu Hiielaid ja Liisa Pulk.

Vaata galeriist, mis kirju seltskond filmi esilinastusele tuli. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles