Lastesaate erikülaline Kadri Rämmeld rääkis lastele, miks ta üldse näitlejaks hakkas

Raadio Elmar
Copy
Oliver Kõvask, Kadri Rämmeld, Emili Prik, Gustav Pirk raadio Elmar stuudios
Oliver Kõvask, Kadri Rämmeld, Emili Prik, Gustav Pirk raadio Elmar stuudios Foto: Raadio Elmar

Täna oli raadio Elmar otse-eetris juba teine lastesaade. Erikülaliseks oli näitleja Kadri Rämmeld. Räägiti leiutamisest, popcornist ja lauldi sünnipäevalaul Arvo Pärdile. Saadet juhtisid seitsmeaastane Oliver, üheksa aastane Emili ja üheteistkümne aastane Gustav.

Lapsed uurisid saate alguses, kes on Kadri Rämmeldi iidol ja mil moel tema tee jõudis näitleja ametini. «Teate, mul pole kunagi iidolit olnud ja ei ole ka praegu. Näitejaks hakkasin nii, et õpingute käigus selgus, et tahan sellega rohkem tegeleda. Ju ma ei oska midagi muud teha,» naeris Rämmeld.

Kadri Rämmeld on enda sõnul näitleja tööga tegelnud juba pool oma elust. «Alustasin näitlemisega ligikaudu kakskümmend aastat tagasi. Peale keskkooli läksin ülikooli ja siis hakkasin selle alaga rohkem tegelema. Olen vahepeal töötanud ka kohvikus. Olin seal abiks, kuid nüüd saan aru, et kuigi mulle väga meeldib kohvikutes käia, siis päris töötada ma seal ikkagi ei tahaks,» lisas ta.

Saatejuht Oliver Kõvask küsis külaliselt soovitusi, kuidas hakata näitlejaks. «Tead, taha saada näitlejaks! Ja siis taha veel rohkem. Kui sa ikka veel tahad, no siis mine õppima,» rääkis Rämmeld väikesele Oliverile.

Lapsed uurisid ka seda, milline näeb välja kolme lapse ema, Kadri Rämmeldi, argipäev. «Hommikul saadan lapsed kooli ja lasteaeda. Kindlasti joon päeva alguses kohvi ja söön putru. Seejärel lähen tööle, kus iganes see parasjagu siis pole. Õhtul tuleb minna õigel ajal magama. Tunnistan, et nooremana ei osanud ma olla kuigi hea ema, nüüd vanemana oskan seda palju paremini,» lisas Rämmeld.

Saate jooksul sirviti üheskoos noorte oma ajalehte «Postimees Juunior» ja arutleti leiutamise teemadel. «Paljud leiutised on sündinud äparduste tõttu. Näiteks nii, et on vaja midagi ära teha, katsetatakse ja siis üllatuseks tuleb hoopis mingi täiesti uus asi välja,» arvas Rämmeld.

Saate jooksul lauldi ühine sünnipäevalaul dirigent Arvo Pärdile ning külas käis kass Paula Lottemaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles