Päeva kõige lollim lugu: naine naeris nii laialt, et ei saanud pärast enam suud kinni

Elu24
Copy
Naine naeris lõua paigast ära. Pilt on illustreeriv.
Naine naeris lõua paigast ära. Pilt on illustreeriv. Foto: Caro/ScanPix

Hiinas juhtus kiirrongis kummaline õnnetus, kui rongis reisinud naine hakkas millegi peale nii kõvasti naerma, et lõug läks paigast ära.

Hiina meedia teatel juhtus intsident kiirrongis, mis suundus Lõuna-Hiinas asuva Guangzhou rongijaama poole, vahendab Daily Star.

Usutavasti hakkas rongis reisinud naine millegi peale naerma ega saanud pärast seda enam suud kinni panna, kuna oli lõua paigast naernud. Niisiis jäi ta suu ammuli abi ootama.

Rongitöötajate küsimuse peale, kas rongis on mõni arst, tuli naise õnneks jaatav vastus. «Ma puhkasin parasjagu, kui kuulsin, et küsitakse, kas rongis on arsti,» rääkis naisele appi tõtanud doktor Luo Wensheng.

«Ma jõudsin kohale ja leidsin reisija, kes ei suutnud rääkida ega suud sulgeda,» kirjeldas Wensheng juhtunut. Kuna naine ilastas, arvas arst esialgu, et ta on rabanduse saanud.

Wensheng mõõtis naise vererõhku ja küsis talt paar küsimust ning sai aru, et probleem on hoopis paigast ära läinud lõuas. «Ma hoiatasin teda, et ma pole ekspert, aga tean, kuidas lõuga paika panna,» ütles arst.

Kuna naine oli närvis ja tema näolihased olid väga pinges, ei kandnud arsti püüdlused esimesel katsel vilja. «Ma soovitasin tal hoopis haiglasse minna, aga rongitöötajad ütlesid, et selleks peaks tund aega ootama,» rääkis Wensheng.

Niisiis proovis arst ühe korra uuesti. «Ma tegin seda siis, kui ta tähelepanu oli eemale juhitud, ja õnneks sain lõualuu paika,» ütles Wensheng. Naine avaldas, et lõug oli varem paigast ära läinud siis, kui ta raseduse ajal korduvalt oksendas.

«Kui lõug on varem paigast ära läinud, võib see juhtuda uuesti, kui naerad, haigutad või isegi lihtsalt teed suu liiga laialt lahti,» ütles arst.

Kahjuks ei ütle meediaväljaanded, mis naisele nii palju nalja tegi, et ta lõua paigast naeris.

Vaata pilte siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles