Kes mängivad? John Travolta ja Nicolas Cage'i 90ndate kassahitt «Face/Off» saab uue sihverplaadi

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
John Travota ja Nicolas Cage filmis «Face/Off» (1997)
John Travota ja Nicolas Cage filmis «Face/Off» (1997) Foto: IMDB

Paramount võttis nõuks anda uues kuues välja 1997. aasta põneviku «Face/Off», milles USA föderaalagent innovatiivse näooperatsiooni tulemusena psühhopaadist kurjategijaga identiteedi vahetab, kirjutab Deadline.

Kui 90ndatel sai film kuulsaks ennekõike Travolta ja Cage'i näitlejatööde ning nii mõnegi ikoonilise stseeni poolest (lehvivas keebis päikseprillistatud Cage rahulolevalt autost väljumas), siis tuleb tunnistada, et linaloo keskne sündmustik kõlab 22 aastat hiljem, 20ndate koidikul, sama ahvatlevalt kui enne, kui mitte enamgi veel.

Film teenis omal ajal 245 miljonit dollarit, tõustes aasta enimteeninud filmide edetabelis 11. kohale ning tulemuse teeb märkimisväärsemaks asjaolu, et tegu oli ikkagi «Titanicu» aastaga (mis oli Paramounti tolle aasta suurim rahalehm, «Face/Off» kohe Cameroni hiigelteose järel). Lisaks oli ka Bondi-aasta, ilmusid «Men in Black», «Star Wars» ja «The Lost World: Jurassic Park».

Kõige olulisemale küsimusele hetkel aga veel vastust ei ole – kes asuvad Travolta ja Cage'i asemel vastastikku kassi-hiire mängu mängima? 

Jääme uudiste ootele. 

Meenuta filmi:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles