VALLATUD PILDID Vana hea Paris Hilton on tagasi: seltskonnatäht viskas riided seljast ja ronis lavale!

Elu24
Copy

Seltskonnatäht Paris Hilton (38) astus New Yorgi moenädalal modellina üles ning esitles luksusbrändi The Blonds loomingut. Tõele au andes tuleb nentida, et sellist Hiltonit pole me juba ammu näinud... Vaata pilte meie galeriist!

Hotelliketi pärijanna Paris Hilton oli 2000. aastate alguses tõeline sensatsioon: ta osales koos Nicole Richie'ga tõsielusaates «Lihtne elu», lõi kaasa mõnes filmis. 

2004. aastal avaldati tema seksivideo «1 Night in Paris» («1 öö Parisis» - ing k). Hiljem on seltskonnatäht ise tunnistanud, et tahtis end ära tappa, kui video internetti lekkis. 

Paris Hilton 2006. aastal.
Paris Hilton 2006. aastal. Foto: Mavrixphoto.com/Scanpix

2000. aastatel oli Paris Hiltoni elu üks suur pidu ja pillerkaar, ta pidutses hullupööra nii Lindsey Lohani, Britney Spearsi kui ka paljude teiste staaride seltsis.

Samuti oli Paris ka seadusega pahuksis: 2006. aastal tabati ta autoroolist purjuspäi, 2007. aastal mõisteti ta 45 päevaks reaalselt vanglasse. 

2010. aastal peeti ta Lõuna-Aafrika Vabariigis kinni, sest ta olevat jalgpalli MM-i ajal marihuaanat suitsetanud. Samal aastal vahistati ta kokaiini omamise tõttu, ta tunnistas end süüdi ning talle mõisteti karistus.

Paris Hilton 2010. aastal.
Paris Hilton 2010. aastal. Foto: MAVRIXONLINE.COM/Scanpix

Alates 2010. aastast on Paris hoidnud varasemast madalamat profiili. 

2017. aastal tegi ta algust oma kosmeetikabrändiga. 

2018. aasta jaanuaris kihlus ta näitleja Chris Zylkaga. Sama aasta novembris teatas paar, et nad on lahku läinud. 

Paris Hilton 2019. aastal.
Paris Hilton 2019. aastal. Foto: Image Press Agency/Scanpix

«Mu kinnisideeks on alati olnud Disney lood ja armastuslood ning arvasin alati, et sellest saab minu õnneliku looga lõpp, ent aja möödudes mõistsin, et see pole siiski õige otsus,» selgitas Hilton, miks ta Zylkaga abielluda ei soovinud.

2019. aasta märtsis kirjutas väljaanne Elle, et väidetavalt deidib Hilton koomik Jack Whitehalliga. Noored olevat tutvunud Londonis, kus Paris oma 38. sünnipäeva tähistas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles