Ajakirjanik tellis 5-naelase õlle, kuid sai 54 000 naela suuruse arve

Inna-Katrin Hein
Copy
Õlu. Pilt on illustreeriv
Õlu. Pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

Austraalia ajakirjanik Peter Lalor on kirjutanud üle 20 aasta õlledest ja õlletehastest, kuid seni ei olnud ta mitte ühegi maitstud õlle eest liiga palju maksnud.

Hiljuti külastas ta Ühendkuningriiki, olles ka Manchesteris Malmaisoni hotelli restoranis, kus ta tellis 5-naelase (5,5 eurot) briti õlle, kuid arve selle eest oli 10 000 korda suurem, teatab cnn.com.

Talle toodi šoti IPA õlu ja arve, millele ta kohe tähelepanu ei pööranud. Kui ta lõpuks arvet vaatas, siis vajus tal suu lahti, sest summa oli sellel meeletult suur, 54 000 naela (56 000 eurot).

Ta teatas Twitteris, et Manchesteris joodud õlu on ta joodud õlledest kõige kallim.

«Baarman esitas mulle arve, millel oli 10 000-kordne joogi hind,» teatas õlle- ja veiniajakirjanik oma säutsus. Austraallane juhtis teenindaja tähelepanu arvel olevale summale. 

Baarman kutsus hotelli juhi, kes märkas kohe tehtud viga. Juht kinnitas, et nii suur summa ei jõudnud kliendi kontolt maha minna.

Teenindaja ulatamas arvet ja pangakaarti tagasi
Teenindaja ulatamas arvet ja pangakaarti tagasi Foto: Phovoi R. / PantherMedia /Scanpix

Kuid mõni päev hiljem sai Lalor kõne oma naiselt, kes ütles, et nende ühiselt pangaarvelt on kadunud suur summa.

Mees helistas panka ja teatas, et ta arvelt võeti suur summa, kuid see kanti kohe tagasi. Ta küsis, millal ta selle võiks arvele laekuda ning talle teatati, et see võtab mitu päeva aega.  

Manchesteris asuv Malmaisoni hotell palus Lalorist vabandust ja kutsus teda tagasi uuele õllele, mis on hotelli kulul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles