Ronnie Wood ostis kallimale Jimi Hendrixi kitarri

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie Wood ja Jekaterina Ivanova
Ronnie Wood ja Jekaterina Ivanova Foto: WENN

Ansambli Rolling Stones rokkar Ronnie Wood ostis oma noorele kallimale Jekaterina Ivanovale ülikalli kitarri, mis kuulus varem legendaarsele Jimi Hendrixile.

Wood, kes annab Ivanovale kitarritunde, maksis Hendrixi pilli eest 20 000 naelsterlingit ehk ligi 350 000 krooni, kirjutab Femalefirst.

Väidetavalt kirjutas Wood enne kingituse üleandmist sellele enda ja Ivanova initsiaalid ning neiule mõeldud sõnumi, mis kõlas nii:  «Armas kui karikakar, armas kui pärl, sa jääd alati mu kiisukeseks.

«Jekaterina armus sellesse kitarri enne jõule,» rääkis allikas. «Aga selle asemel, et pill koos Jekaterinaga ära osta, tahtis Ronnie oodata ja teda üllatada.»

«Ronniele meeldib tüdrukule kinke teha ja oma kiindumust näidata. Ta on tema peale terve väikese varanduse kulutanud ja Jekaterina on selle enam kui meelsasti vastu võtnud,» lõpetas asjassepühendatu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles