Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Paris, Kim ja Pamela... Seksikate kuulsuste pildid ja videod, mida avalikkus poleks tohtinud kunagi näha

Elu24
Copy
Artikkel jätkub
1 / 11
Järgmine
Kate Upton.
Kate Upton. Foto: mavrixonline.com/Scanpix

Staaride elu pole meelakkumine: lisaks sellele, et tänaval elavad neil seljas kõmufotograafid, peavad nad oma turvalisuse pärast muretsema ka kodus. Kartma ei pea nad labaseid vargaid, vaid veelgi ohtlikumaid tegelasi - häbituid häkkereid.

Ajalugu on näidanud, et eriti meeldib häkkeritele lekitada staaride alastipilte või seksivideoid. 

Selliste vargustega tulevad kuulsused toime aga väga erinevalt. Näiteks 2014. aastal, mil Jennifer Lawrence'i alastipildid lekitati, ähvardas näitlejatari advokaat toona kohtuteega kõiki, kes fotosid avaldada plaanisid. Ometigi on pildid internetist kergesti leiatavad ka tänasel päeval. 

Ent asjale saab läheneda ka teisiti. Näiteks avaldas lauljatar Sia 2017. aastal ise oma alastipildid, et keegi ei saaks neid internetis maha müüa ja nende pealt raha teenida.

Sama teed läks hiljuti ka endine Disney staar Bella Thorne, kes sattus juunis häkkeri ohvriks. Häkker ähvardas staari, et laeb pildid internetti üles, ent Thorne jõudis temast ette ning postitas need ise sotsiaalmeediasse.

Suuremeelse inimesena usub Thorne siisi, et kui häkker oma IT-alased teadmised õigel otstarbel kasutusse paneb, võib temast ühiskonnale palju kasu olla. «Me ei peaks inimesi nende halbade omaduste pärast maha kandma, vaid peaksime aitama nende häid külgi arendada,» sõnas ta.

Artikkel jätkub
1 / 11
Järgmine
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles