«Terminaatori» staar tunnistas, et pole viimased 15 aastat seksinud

Elu24
Copy
Edward Furlong, Linda Hamilton ja Arnold Schwarzenegger 1991. aasta filmis «Terminaator 2: kohtupäev».
Edward Furlong, Linda Hamilton ja Arnold Schwarzenegger 1991. aasta filmis «Terminaator 2: kohtupäev». Foto: Rights Managed / CAROLCO PICTURES / PACIFIC WESTE

Linda Hamilton (62) kehastas 1984. ja 1991. aastal «Terminaatori» filmides peategelast Sarah Connorit. Hiljutises intervjuus tunnistas näitlejanna, et on viimased 15 aastat olnud tsölibaadis, vahendab New York Times.  

1956. aastal sündinud Linda Hamilton kehastas Sarah Connorit «Terminaatori» esimeses kahes filmis. Naine on olnud abielus kaks korda, viimane abielu režisöör James Cameroniga kestis 1997. kuni 1999. aastani. Mõlemast abielust on Hamiltonil üks laps.

Hiljutises New York Times intervjuus rääkis näitleja oma karjäärist ja Hollywoodist põgenemisest. Ühtlasi tunnistas Hamilton, et loobus mõned aastad pärast viimast abielu seksist. Nüüdseks on naine olnud viimased 15 aastat tsölibaadis. 

Linda Hamilton 2019. aastal.
Linda Hamilton 2019. aastal. Foto: TF/MPI/Capital Pictures/Scanpix

«Sa ei pea enam arvet, sest see ei loe. Vähemalt ei loe see mulle midagi,» põhjendas Hamilton oma valikut. «Mul on väga romantilisi suhteid iga päev enda maailmaga ning selles olevate inimestega,» täpsustas näitleja ja lisas, et ta armastab üksinda olemist enam kui keegi teine.

Linda Hamilton Sarah Connorina 2019. aasta filmis «Terminaator: tume saatus».
Linda Hamilton Sarah Connorina 2019. aasta filmis «Terminaator: tume saatus». Foto: Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

Sel aastal naaseb 62-aastane Hamilton talle kuulsust toonud tegelasena kinoekraanile novembris, filmis «Terminaator: tume saatus». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles