Viska pilk peale: supermodell Alexandra Elizabeth Ljadov avaldas uue moeka video

Elu24
Copy
Alexandra Elizabeth Ljadov aka Majorlilkween ja modell Jarline.
Alexandra Elizabeth Ljadov aka Majorlilkween ja modell Jarline. Foto: Promopilt

Eesti supermodelli Alexandra Elizabeth Ljadov'i aka Majorlilkween'i verivärske singel kannab pealkirja «Virgho». Tüdruku enda loodud video viib vaataja nautima kõrgmoodi ja lennutab otse New Yorki.

Uus video on inspireeritud Alexandra elust New Yorgis, kuhu neitsi-tähtkujust modell kolis üksi kõigest 16-aastasena. Alexandra sõnutsi jutustab video vabaks laskmisest ja lõbutsemisest. 

«Kirjutasin selle loo olles pikalt pausideta töötanud ja vajasin hädasti lihtsalt juhtme seinast välja tõmbamist ja üht vahetut lõbusat õhtut oma sõbrannadega. Loo beat tuli mulle pähe, kui olin õhtul teel metroojaama ja märkasin, kuidas koheselt muutusid ka mu kõnnak, kehahoid ja kogu enesetunne. Kõik oli tunduvalt kirkamates värvides! Tantsisin kogu öö ja unustasin kõik muu, tundsin, et olen võitmatu,» avab Majorlilkween singli sünniloo.

Video võtab kokku tüdrukutega lõbutsemise õhtu emotsioonid ja näitab New York'i imelist mitmekesisust. Maailmakodaniku Alexandra jaoks võrdub suurlinn vabadusega: «See on linn, kus võid olla, kes iganes soovid, olla kellega soovid ja kus soovid. Loodan, et kõik, kes «Virgho't» kuulavad, unustavad kolmeks minutiks oma argipäeva ja tunnevad end kõige ilusamatena nii seest kui väljast!» 

Alexandra Elizabeth Ljadov
Alexandra Elizabeth Ljadov Foto: Promopilt

Majorlilkweeniga teeb uuel singlil kaasa USA it-girl ja oma kurvide poolest kuulus modell Jarline, kelle jaoks kannab video väga tugevat naiseliku iseseisvuse sõnumit: «See ei näita vaid naisi koos lõbusalt aega veetmas, vaid see lugu on läbi imbunud iseenda bossiks olemisest ja oma karjääri ning intiimelu kontrollimisest.»

Videost ei puudu ka mood, osa tegevust toimub korteris, kus modell valib koos sõpradega välja riideid, mida peole selga panna. «Selle osa videost filmisin Eestis ja teadsin kohe, et soovin kasutada võimalust näidata maailmale Eesti moedisainerite loomingut maailma suurnimede kõrval,» sõnab Alexandra.

Supermodelli seljas näeb Eesti brändidest Riina Põldroosi ja Riina Laanetu loomingut segatuna tuntud moenimedega nagu Gucci, Louis Vuitton jt. Samuti ei puudu moeteemad ka Alexandra enda kirjutatud räpi lüürikast.

Supermodell avaldas oma debüütsingli «Bish Not Hot» 2017. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles