Veider vaatepilt: Florida abielupaar peitis oma auto orkaan Doriani eest kööki

Elu24
Copy
Eldridge'id otsustasid parkida oma auto keset kööki.
Eldridge'id otsustasid parkida oma auto keset kööki. Foto: FOTO: Jessica Eldridge / AP

Uudisteportaal Fox10phoenix.com vahendab, kuidas Florida abielupaarile pakkus õues möllav orkaan Dorian põnevat väljakutset: kuhu peita pere «nutiauto» tormi eest? 

Teise kategooria torm Dorian võttis suuna Florida poole, olles lõpule viinud täieliku laastamistöö Bahama saartel. Perepea Patrick Eldridge'ile pakkus saabuv torm parajat peavalu kuna kartis, et orkaan Dorian uhub auto minema. 

Abikaasa Jessica Eldridge ütles, et oli auto orkaan Doriani eest juba garaaži ära parkinud, kui abikaasa Patrick tuli lagedale huvitava ettepanekuga parkida auto hoopis kööki,  kirjutab Fox10phoenix.com. 

«Ma ütlesin abikaasale, et auto ei mahu meie kööki ära, aga ta jäi endale kindlaks, et mahub küll. Ta avas kööki viivad topeltuksed ja sõitis autoga kööki sisse ning parkis auto ilma probleemideta keset kööki,» kirjeldas naine oma üllatust väljaandele. 

Auto seisab siiani keset abielupaari kööki ja Eldridge'id peavad ümber auto liikuma, kui teevad süüa või toimetavad niisama köögis ringi.

«Ma loodan, et kui tuul lõpuks vaibub, sõidab Patrick autoga köögis välja,» sõnas naine väljaandele. «Meil on niigi väike köök ja meie koerad ei saa aru, miks auto keset kööki on pargitud.»

See pole esimene kord, kui floridalased pargivad oma auto tormi eest koju: Miami abielupaar parkis orkaan Irma ajaks oma 1987. aasta Nissan 300 ZX elutuppa, kirjutab väljaanne. 

Naine postitas kööki pargitud autost pilte Facebooki: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles