Pildid: Briti paar tõi pagasina Prantsusmaalt koju midagi enneolematut

Elu24
Copy

Suurbritanniast pärit Simon Fenton (57) käis abikaasaga Prantsusmaal puhkamas. Koju naastes leidis paar pagasi hulgast midagi enneolematu, vahendab The Sun.

Simon Fenton veetis puhkust koos kallimaga Prantsusmaal. Enne Suurbritanniasse, Newbury'sse jõudmist veetis paar öö La Manche väina lähedal asuvas linnas Calais. Kodus parkis Fenton oma auto koduukse ette ja läks tuppa. Järsku kuulis ta oma naise karjatust ning jooksis õue.

«Ma jooksin välja ning nägin auto katuseboksis jalanõu talda. Siis avastasin, et selle jalanõu juurde kuulus ka kellegi jalg,» meenutab Fenton hetke, mil ta avastas oma katuseboksist enneolematu külalise. 

Järsku ilmus katuseboksist ka käsi ning sellele järgnes noormees, kes rääkis vigast Taani ning Saksa keelt. «Ta tundus umbes 17-aastane ning meile jäi mulje, et ta on pärit Egiptusest,» lisas Fenton pagasina Prantsusmaalt Suurbritanniasse jõudnud immigrandi kohta. 

Fenton hoidis noormeest vaos politsei saabumiseni, kes pidid katuseboksi kangiga avama. «Hoidke eemale, tal võib olla tulirelv,» oli politseinik Fentonit ja tema abikaasat hoiatanud. 

Fenton usub, et ootamatu külaline sattus nende pagasi hulka Calais. Ta usub, et noormehel pidi olema abiline, kes aitas katuseboksi kinni panna ning võttis kaasa paarile kuulunud esemed. 

«Me ei saa aru, kuidas ta katuseboksi mahtus ja mõtlen siiani, et kuidas ma teda seal liikumas ei kuulnud,» lisas Fenton lõpetuseks.

Politsei võttis noormehe vahi alla ja juhtumit käsitletakse vastavalt immigratsioonieeskirjadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles