Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Foto: Hüvasti, pikk blond pats! Charlize Theroni «Kiirete ja vihaste» tegelaskuju sööstab automadinasse hoopis praktilisema soenguga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Vin Diesel ja Charlize Theron «The Fate of the Furious» Euroopa esilinastusel 2017
Vin Diesel ja Charlize Theron «The Fate of the Furious» Euroopa esilinastusel 2017 Foto: CLEMENS BILAN / EPA / Scanpix

Tuleval kevadel ilmuva «Kiired ja vihased 9» (Fast & Furious 9) pahalast Cipherit kehastav Charlize Theron avaldas oma sotsiaalmeedias, et tema tegelaskuju suundub seekord madinasse, ütleme, oluliselt praktilisema soenguga kui eelmisel korrral.

Kas mäletate veel seda blondist geeniusest häkkerit, kes Vin Dieseli tegelaskuju Domi ära võrgutas, teda küberterrorismi võrku püüdis ja muud hävingut külvas? 

Charlize Theron filmis «The Fate of the Furious» (2017)
Charlize Theron filmis «The Fate of the Furious» (2017) Foto: IMDB

Kuigi Theroni pikad ja peenikesed rastapatsid kahtlemata paljudes imetlust äratasid, siis aasta 2020 on lõppude lõpuks ikkagi 3 aastat sügavamal 21. sajandis ning ülaltoodud fotol kujutatud Cipher näeb järelikult liiga palju Britney Spearsi moodi välja, et moodne olla. Uues vihaselt kimajate loos võtab Cipher seega hoopis teistsuguse kuju, mis meenutab rohkem Theroni Max Maxi karakterit kui kahe aasta tagust heledapäist pahalast. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She’s baaaaack #Fast9

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Veel eelmisel nädalal postitas Vin Diesel oma Instagrami videoraporti, milles rõõmustas, et poole peale jõudnud võtetega liitub ka Theron – loodame, et varsti näeme veel pilte võtteplatsil toimuvast!

Justin Lini lavastatud filmis astuvad üles veel John Cena, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris, Tyrese Gibson, Michael Rooker ja Helen Mirren. 

«Kiired ja vihased 9» kihutab kinodesse 22. mail 2020. 

Meenuta eelmise filmi treilerit:

Tagasi üles