Võimalik vaid Ameerikas: väliseestlane jäi metsas «seenespioonidele» vahele ja läheb koriluse pärast kohtu ette (9)

Elu24
Copy
Foto: FOTO: Kuvatõmmis / Facebook

Põhja-Ameerika eestlaste Facebooki grupis avaldati koomiline lugu, mis kõlab seenehooaega nautivatele eestlastele uskumatuna. Raplamaalt pärit Mai korjas Chicago lähistel metsatukas seeni, kui äkki ilmusid põõsast politseinikud ja korilus võttis kriminaalse pöörde.

Ameerikas elav Mai Meyers kirjutab värvikas ja pikas postituses, kuidas ta läks sõpradega Chicago lähistele metsatukka pilvikuid ja riisikaid otsima.

Äkki ilmusid naise suureks üllatuseks põõsaste vahelt välja politseinikud, kes konfiskeerisid seened ja võtsid need endaga uurimiskeskusesse kaasa, et need hiljem tagasi metsa viia ja tagasi istutada.

«Tuleb välja, et seeni ega miskit muud ei tohi metsast korjata!!! Selline seadus on suurel vabadusemaal,» kirjutab eestlanna Facebookis. 

Sellega asi ei piirdunud. Mai kirjutab, et politseinikud andsid talle kohtkutse ning ilmselt ootab teda kopsakas trahv. «Mõne aja pärast pean minema seenekohtusse, mis on karuperses/pärapõrgus, kus siis kohtuniku armust sõltub kui suur trahvi mulle seenekuriteo eest makstakse, 75-500$.»

Ja kuidas siis seenelised vahele jäid? «Nimelt on metsas erariietes (seene)spioonid, (politseinikuprouad pakkusid mulle ka seda tähtsat ametit), kes ringi uitavad ja seentel/seenekriminaalidel silma peal hoiavad,» valgustab Mai.

Eestlanna teatab, et kogu loos on siiski ka väike positiivne noot. Ta jõudis mõned seened kotti pista ja metsast välja smugeldada. Et kibeda maiguga kogemust meeldivamaks muuta, tegi naine neist samal õhtul hõrgutavat seenesousti.

Loe tervet postitust SIIT!

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles