Eksklusiivne kinoelamus: Apollo Klubiliste Õhtul saab filmitegijate seltsis «Kohtunikku» vaadata ning moeshow'd ja õhtusööki nautida

Spekter
Copy
«Kohtunik»
«Kohtunik» Foto: Acme Film

Neljapäeval, 5. septembril kell 18 toimub Apollo Kino Mustamäe suveterrassil taas Apollo Klubiliste Õhtu. Hooaja viimasel eriüritusel tuleb näitamisele uus Eesti tragikomöödia «Kohtunik» peaosas Mait Malmsteni ja Märt Avandiga. Filmi juhatavad sisse filmitegijad isiklikult

Andres Puustusmaa on lavastaja, kelle filmid on Eesti kinopubliku poolt alati oodatud ja seekord avaneb kinokülastajatel suurepärane võimalus kohtuda filmitegijatega ka eriseanssidel. 

Kino Star Lounge'is ootab kõiki klubilisi enne eksklusiivset linastust ees Amanjeda (Katrin Kuldma) moeshow.

OSTA PILET SIIT.

Vaata lisa Facebookist ja kutsu ka sõbrad kaasa.

Kohtumised filmitegijatega leiavad sel nädalal veel ridamisi aset teisteski linnades: 6. septembril Apollo Kino Lõunakeskuses Tartus, 7. septembril Apollo Kino Astris Narvas ning 8. septembril Apollo Kino Pärnus.

Klikka iga linna linki, et jõuda sündmuse Facebooki lehele!

Apollo Klubiliste Õhtu: «Kohtunik»
Apollo Klubiliste Õhtu: «Kohtunik» Foto: Apollo Kino

Andres Puustusmaa («Punane elavhõbe», «18-14», «Rohelised kassid») kirjutatud ja lavastatud film jutustab loo kohtunikust (Mait Malmsten), kes esindab kohtusaalis seadust ja rangeid reegleid, kuid tema enda eraelus puudub igasugune kord. Kui ta oma järjekordsel kohtuistungil määrab pikaajalise vanglakaristuse naisele, hakkab süüdimõistetud naise vend (Märt Avandi) teda jälitama. Meeste vahel tekkinud konflikti tõttu saab aga ühtäkki õigusemõistjast endast kurjategija. Suutmata oma süütegu tunnistada, põgeneb kohtunik Soome, kus ta satub kokku eriskummaliste inimeste ja koomiliste situatsioonidega.

Filmi kõrvalosades teevad kaasa Jaan Rekkor, Lee Trei, Kaie Mihkelson ja Sakari Kuosmanen. Filmi operaator on Andrey Kulpin, monteerija Andreas Lenk, helirežisöör Indrek Soe ning režissööri assistent Anti Reinthal. Filmi muusika on loonud Priit Pajusaar. «Kohtuniku» produtsent on Katerina Monastyrskaya. Filmi tootis Leo Production ja levitab ACME Film.

«Kohtuniku» maailmaesilinastus oli A-kategooriasse kuuluval Shanghai filmifestivalil, mis on üks olulisemaid filmifestivale maailmas. Järgmisena jõuab «Kohtunik» Venemaal toimuvale festivalile «Aken Euroopasse».

Vaata ka lõiku filmist:

Apollo Kinodes alates 6. septembrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles