Tallinn saab taas ühe öölokaali võrra rikkamaks: Vabanki asemel avab uksed uus klubi!

Elu24
Copy
Pilt on illustratiivne: noored ööklubis tantsimas.
Pilt on illustratiivne: noored ööklubis tantsimas. Foto: Reporters/SCANPIX

Kui sada aastat tagasi hoiustati Tallinnas Vabaduse platsi kõrval Harju tänaval salajastes seifiruumides Eesti Vabariigi kulda, siis nüüd avatakse seal öölokaal, mis on oma ajaloo vääriline.

Kunagise pangahoone kuulsatesse ruumidesse ehitatud ööklubi SEIFi avapidu toimub 13. septembri õhtul ja lavale astub 2 Quick Start.

Klubi turundusjuhi Rivo Rahuoja sõnul teist taolise kontseptsiooniga ööklubi Eestis veel ei ole. «Jah, see on kindlasti ainulaadne klubi. Kogu SEIFi sisu on nullist ülesehitatud. Uhiuus interjöör, kvaliteetsed lahendused ja suur peosaal koos lisadega – aga nagu ikka, seifi sisu on konfidentsiaalne,» hoidis Rahuoja klubi sisustuse osas saladusloori.

Rahuoja lisas, et nagu väärikale pangahoonele kohane, on ka esinejate ja joogiretseptide valiku peamiseks kriteeriumiks kvaliteet ja mitmekesisus. Iganädalastel pidudel saab kuulata peavoolu tantsumuusikat, lisaks astuvad üles ainult parimad artistid Eestist ja mujalt maailmast. See on klubi, kus inimesed saavad tunda ennast vabalt, kuulata oma lemmikmuusikat ning nautida meeldivas seltskonnas suurepäraseid kokteile.

«Oodatud on inimesed, kes oskavad hinnata kvaliteetset meelelahutust ja tantsumuusikat. Klubi on suunatud kõigile – nii kohalikele kui ka välismaalastele, kel vanust vähemalt 21 aastat» ütles Rahuoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles