Tartus ründasid kaks meest noort naist: üks lükkas mu ratast ja seejärel rusikahoobid näkku (4)

Elu24
Copy
Tartlanna Liisu jagas sotsmeedias fotosid pärast kallaletungi, mis leidis aset 1. septembril, Tähe tänaval, Tartus.
Tartlanna Liisu jagas sotsmeedias fotosid pärast kallaletungi, mis leidis aset 1. septembril, Tähe tänaval, Tartus. Foto: Erakogu

Noor naine jagab sotsiaalmeedias lugu sellest, kuidas talle Tartus Tähe tänaval kallale tungiti. «Palun hoidke kokku ja minge koos koju või taksoga! Olge valvsad, kohe päris tõsiselt!» hoiatab ta.

«Hoiatus!» alustab julge tartlanna Liisu oma postitust.

«Eile (01.09 - toim.) Tartus Tähe tänava alguses, kaks noormeest küsisid suitsu. Vastates, et pole pakkuda lükkas üks jalaga mu ratast, komistasin ja seejärel rusikahoop/hoobid näkku ja öistele tänavatele nad edasi jooksid,» kirjeldab tartlanna juhtunut.

Ta lisab, et kaks noormeest olid kapuutsidega ja musta riietatud. «Hääle järgi tundusid nii 25+ aga kehaehituse järgi alla 25,» kirjeldab naine talle kallale tunginud noormehi, kelle kohta on politseile avaldus tehtud.

Lõpetuseks lisab Liisu enda vigastustest kaks pilti ja esitab kõigile palve: «palun hoidke kokku ja minge koos koju või taksoga! Olge valvsad, kohe päris tõsiselt!»

Liisu Facebooki postituse alla on jäetud ka mitmeid kommentaare, kus nii Tartu elanikud kui ka teiste linnade kodanikud, avaldavad muret «heade mõtete linna» turvalisuse üle.

«Kas see ongi turvaline Tartu,» mõtiskleb üks tartlanna. 

«Kurat, hiljuti oli turu sillal. Nüüd tähe tn. Ise elan tamme linnas. Pole pikk maa, kui tuleb juba kodukandis silmad lahti hoida,» lisab murelik noormees Liisu postituse all. 

Ka üks Paide elanik tunneb muret Tartu elanike vastu: «heade mõtete linn? Turvaline Tartu? Viimased sündmused panevad kahtlema.»

«Tartus muudkui juhtub. Heade mõtete linnast on saanud ohtlik ning hirmu täis Tartu,» kirjutab üks mõtlema paneva kommentaarina.

Elu24 pöördus Liisu poole ja uuris vahejuhtumi kohta täpsemalt.

«Tahan, et inimesed lihtsalt teadvustaksid endale, et tuleb olla ettevaatlikum, sest ise samuti eelnevat juhtumit lugedes poleks arvanud, et järjekord minuni jöuaks,» kirjutas Liisu Elu24-le, mainides ka augusti keskel jalakäijate sillal toimunud rünnakut. 

«Nii mitu on juba kirjutanud, et neil samuti äsja juhtunud aga politseisse pole pöördunud,» lisab Liisu kurvastusega lõpetuseks.

Politsei ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Virk lubas Elu24-le täpsemat kommentaari teisipäeva hommikul. 

AUGUSTIS TURUSILLAL RÜNNAKU OHVRIKS SATTUNUD TARTLANNA:

«Mees võttis minust kinni, pani mind maha, toppis käsi püksi ja kägistas. Karjusin nii kuidas jaksasin ja selle peale toppis ta ka mulle käsi suhu. Mul vedas, ma sain minema ja pääsesin vaid kergemate vigastustega ning suure šokiga.»

Loe edasi SIIT.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles