Naine läks pärast armukese abikaasa tapmist karaoket laulma

Inna-Katrin Hein
Copy
Karaoket laulev naine. Pilt on illustreeriv
Karaoket laulev naine. Pilt on illustreeriv Foto: JCB Prod / PantherMedia /Scanpix

Soomes esitati mõrvasüüdistus ja anti kohtu alla naine, kes tappis oma armukese abikaasa ja läks pärast kuritööd karaoket laulma.

Vaasas asuvas Pohjanmaa ringkonnakohtus arutatakse juhtumit, kus 47-aastane naine lämmatas surnuks 60-aastase naise, teatab iltasanomat.fi.

Süüdistatav saabus 2. septembril kohtusse, nägu musta rätiku alla peidetuna. Ta teatas, et ei võta mõrva omaks.

Prokurör sõnas istungi alguses, et süüdistatav ja ohvri abikaasa on alates 2015. aastast suhtes. Mees oli osa ajast abikaasaga ja teise osa koos armukesega, jäädes mõnikord tema juurde ööbima.

Salaarmukesteks olnud naine ja mehe abikaasa olid omavahel kontaktis ja armukolmnurka arutanud. Kumbki naine lootis, et mees eelistab just teda.

Süüdistatav otsustas 6. juulil olukorra lõplikult lahendada ja sõitis jalgrattaga ohvri elukohta. Politseiuurijad esitasid kohtule selle kohta turvakaamera lindistused.

47-aastane naine pääses oma armukese korterisse, kus ta leidis mehe abikaasa voodist haigena. Naine ründas voodis olnud ohvrit, surudes tal hingamisteed kinni ja vajutades hingetorule, mille tagajärjel 60-aastane naine suri. 

Lahkamisarstide teatel suri ohver 6. juulil kella 23 ja südaöö vahelisel ajal.

Kohtu alla antud naist nähti samal ööl Laihias asuvas restoranis Doris, kus ta laulis karaoket. Uurimine näitas, et pärast tapatööd läks naine koju, pesi end puhtaks, pani peoriided selga ja läks restorani. Restorani töötajate sõnul jäi end üles löönud naine neile meelde, sest ta rääkis valjusti ja tal oli erinõudmisi.

Uurijad leidsid ohvri korterist Nike Air Zoom Pegasus spordijalatsite jälgi. Just sellised spordijalatsid leiti ka süüdistatava kodust.

Uurijate sõnul on neil veel hulk tõendeid selle kohta, et naine oma armukese abikaasa tappis. Näiteks tema pikad tumedad juuksekarvad, mis leiti ohvri prillidelt ja mille DNA-uuring näitas, et need kuuluvad süüdistatavale.

Samuti leiti ohvri küünte alt nahka, mille DNA-analüüs seostas kohtu alla antud naisega.

Kohus süüdistuse saanud naise üle jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles