Pesapallistaari naisevend tappis oma lähisugulased ja jooksis siis politsei eest alasti minema

Elu24
Copy
Pesapallistaari naisevend tappis oma lähisugulased ja jooksis siis politsei eest alasti minema
Pesapallistaari naisevend tappis oma lähisugulased ja jooksis siis politsei eest alasti minema Foto: Caleb Ayers / AP

Pesapallistaari noor sugulane tappis tema naise, poja ja ämma, rebis endal siis riided seljast ning jooksis paljalt politsei eest ära.

Tampa Bay Rays söötja Blake Bivensi (38) naine Emily, poeg Cullen, Emily ema ja nende koer leiti nende Virgina maakodust surnuna, vahendas The Sun.

Tapatöö sooritas Emily enda vend, 18-aastane Matthew Bernard, kes hiljem arreteeriti ja talle esitati kolm eraldi süüdistust mõrvas. 

Aga veel enne, kui politsei ta kinni pidas, rebis Bernard endal riided seljast ning pani jooksu, rünnates ka kohaliku kiriku valvurit. Meedias avaldatud piltidelt on näha, kuidas segaduses Bernard paljana üle välja jookseb ja siis Keelingi kiriku koguduse liiget kägistab.

Politsei jõudis noorele mõrvarile järele ja lasi talle pipragaasi näkku, aga sellest ei olnud mingit kasu. Nad hakkasid teda siis kumminuiadega peksama ja alles siis arreteerisid ta.

Politsei peksis mõrvarit tema tabamiseks kumminuiadega.
Politsei peksis mõrvarit tema tabamiseks kumminuiadega. Foto: Matt Bell / AP

Politseile anti kolmikmõrvast teada, kui üks naabrites kuulis Pittsylvania maakonna majas laske. Kui politsei sündmuskohale jõudis, leidsid nad sissesõiduteelt naise surnukeha. Majja sisenedes leidsid nad veel ka teise naise ja lapse laibad. 

Bivens on küll MLB klubi Tampa Bay Rays liige, kuid mängib praegu madalamas liigas Montgomery Biscuitsi eest Alamabas. Biscuits jättis tragöödia tõttu ära mängu Chattanooga Lookoutsi vastu.

Blake Bivens.
Blake Bivens. Foto: Steve Roberts/Cal Sport Media / ZUMAPRESS.com

Tampa Bay Rays klubi avaldab mängijale kaastunnet.

Mis pani Matthew Bernardi tapatööd sooritama, see veel teada ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles