Kaks noort teenindajat said meeskliendilt vale hot dogi pärast sõimata (6)

Elu24
Copy
Circle K. Pilt on illustratiivne.
Circle K. Pilt on illustratiivne. Foto: Cristina Baussan / AP

Kaks noort naisteenindajat, kellest üks oli ka lapseootel, said pahaselt meeskliendilt sõimata, kuna andsid talle vale hot dogi. Intsidenti pealt näinud naisterahvas alustas sellega kiusamisvastast kampaaniat.

Kati Suun, kes tegutsenud pikalt toitlustuskorralduses, algatas uue tänuväärse kampaania, mille fookuses on klienditeenindajate kiusamine.

Kampaania algataja kirjeldab juhtumit, mis leidis aset Peetri Circle-K, 29.08.2019, Kell 13.30.

«2 noort teenindajat, üks lapseootel naisterahvas. Tellimus aeti segamini. Mees sai vist kahe ketšupiga hot-dogi asemel ühe sinepiga - ma probleemi isegi ei süvenenud. Minu tähelepanu sai olukord alles siis, kui mees ei jätnud teenindajate kiusamist», kirjutab Kati Suun

«Hoolimata mitmest vabandusest ja klienditeenindajast, kes proovis igati olukorda lahendada, karjus mees edasi, kasutades sõnu näiteks nagu.. lollakas. «No kuidas ma viin lastele ühe hot-dogi nüüd autosse - ma ei saaaa ju». Muudkui jauras. Vihaselt.»

«Ma saan aru, et tal oli hirm, et ta lapsed hakkavad ta peale vale kastme pärast autos pahandama aga kui udune peab olema inimese minapilt, et kahte noort ja ühte lapseootel inimest hot-dogi pärast alandada», kommenteerib Kati Suun

See tüüp sai sealt minema aetud  - ja ostsin veel noorele teenindajale, kes nuttes taha ruumi jooksis, ühe shokolaadi ka ja kinnitasin teenindajatele, kes endiselt suutsid naeratada, et nad on jumala tublid - et see tüüp oli lihtsalt äärmiselt ebaõiglane. All good. Aga kas see noor tüdruk enam teenindaja tööd tahab teha - ei tea.

Probleemile viitamiseks avaldas Kati Suun provotseeriva foto, mille pärast vabandas, ühtlasi kutsub ta üles sarnaste olukordade pealtnägijaid reageerima.

«ASTUGE VAHELE. Visake ta ise välja. Sorry. Aga. Fuck it. Mitte ükski inimene ei ole mitte kunagi nii tähtis, et teist inimest alandada!»

Ta kutsub üles postituse jagamisele. Oluline on märgata ja reageerida ning üksteist hoida!

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles