Eesti Laul 2020 konkurss on avatud ja sel on uuenenud põhimõtted!

Elu24
Copy
Eesti Laul 2020
Eesti Laul 2020 Foto: ERR

Eesti Laul 2020 ootab alates tänasest suurepäraseid lugusid, mille seast sõidab parim Eestit esindama järgmisele Eurovisiooni lauluvõistlusele, mis toimub Hollandis.

ERR teatel läheb aasta oodatuim muusikasündmus Eesti Laul 2020. aasta lauluvõistlusele vastu uuenenud põhimõtetega. Konkursile oodatakse valmis lugusid, mitte demosid nagu varasematel aastatel.

«Uuendusega soovime veelgi rohkem tõsta laulude ja seeläbi kogu Eesti Laulu kvaliteeti, millest võidavad nii muusikud kui ka kõik kaasaelajad,» märgib Eesti Laulu peaprodutsent Tomi Rahula. Seega kui varem said artistid ja autorid lugusid poolfinaali eel veel täiustada, siis tänavu peab esitama konkursile võistluslaulu lõpliku versiooni ja masteri.

Eesti Laul 2020 konkursile on oodatud nii eesti- kui ka võõrkeelsed lood. Üks autor, esitaja või kollektiiv võib Eesti Laul 2020 konkursile esitada kuni viis laulu. Originaalloominguna valminud sõnad ja muusika ei tohi olla osalejate või kolmandate isikute poolt avalikustatud enne selle aasta esimest detsembrit.

Rahula julgustab muusikuid esitama konkursile ka neid lugusid, mis varasematel aastatel pole võistlusele pääsenud ja senimaani avaldamata on. «Head laulukirjutajad, ärge kartke uuesti oma «vana» lugu esitada, kui tunnete, et see on seda väärt!»

«Loodame rohket osavõttu, sest tulemas on jälle live poolfinaalkontserdid ja suurejooneline finaal Saku Suurhallis!» lisab Rahula lõpetuseks. 

Eesti Laulu finaal toimub 29. veebruaril 2020. aastal, poolfinaalid 13. ja 15. veebruaril. 

Valmis lugusid saab konkursile esitada aadressil www.eestilaul.ee kuni 6. novembrini kella 12ni.

Rohkem infot Eesti Laulu konkurssi kohta leiad SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles