Briti veebitüdruk oma tööst: seksuaalsuse väljendamine on vabastav kogemus (2)

Elu24
Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My life in one photo

A post shared by Elysia Nicole Downings ? (@elysiaetc) on

Veebitüdruk Elysia (28) teenib oma tööga kuus 4400 eurot, see annab talle jõudu ning seksuaalsuse väljendamine on neiu jaoks vabastav kogemus, vahendab Daily Star

Veebitüdruk Elysia teenib ühe kuu jooksul kuni 4400 eurot pakkudes klientidele erinevaid interneti-sessioone. 

Elysia sõnul ei ole kindlaid veebitüdrukuid ega ka stereotüüpilisi kliente. «Mul oli üks kord grupisessioon kuue regulaarse kliendiga, meil oli vapustav vestlus - ma ei ole kunagi nii palju naernud,» kirjeldab Elysia, kelle sõnul oli neil kõigil väga nauditav õhtu. 

Neiu sõnul ei otsi iga klient ilmtingimata ka midagi seksuaalset. «Paljud minu sessioonid on mitte-seksuaalsed,» lisab Elysia, kellelt küsitakse lisaks mitmeid erinevaid striptiisi ja enese rahuldamise «etendusi».

Elysia sõnul keeldub ta tegemast asju, mille tegemisel tunneks ta ennast ebamugavalt. «Ma ei pea tegema sesioone klientidega, kui ma ei tunne ennast mugavalt. Ma blokeerin nad ära, et nad ei saaks minuga ühendust võtta.» Veebitüdrukuks olemine peab Elysia jaoks olema nauditav. 

Kõige olulisemaks peab Elysia veebitüdrukuks olemisel suhtlust. «Füüsiline atraktiivus mängib sessioonide ajal väiksemat rolli, loeb suhtlus klientidega, mille pärast nad jäävad ning tagasi tulevad,» kinnitab neiu. Elysia jaoks annavad veebisessioonid talle jõudu. «Enda seksuaalsuse väljendamine on vabastav,» täpsustab neiu, kes tunneb tänu sellele tööle ennast oma kehas ka mugavamalt. 

28-aastase neiu jaoks on veebitüdrukuks olemine nagu täiskohaga töö. Ta teeb nädalas kokku 40 tundi sessioone ning teenib nende pealt aastas ligi 53 tuhat eurot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Elysia Nicole Downings ? (@elysiaetc) on

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles