Evelyn Mikomägi meenutab õudusega reisi Kairosse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilusalongi Paradiisi Inglid suvehooaja avamispidu 8. juunil. Evelyn Mikomägi proovis ka kalamaniküüri
Ilusalongi Paradiisi Inglid suvehooaja avamispidu 8. juunil. Evelyn Mikomägi proovis ka kalamaniküüri Foto: Viktor Burkivski

Alati särav ja kaunis ettevõtja Evelyn Mikomägi jagab oma aega kahe Sushi Cati, XL-Stuudio, Living Models Agency modelliagentuuri ning oma pere vahel.

Evelyn pajatas Buduaarile oma kõige hirmsama reisimälestuse.

«Kahjuks on mulle osaks saanud üks tõeline reisipettumus, nimelt kümne aasta tagune reis Egiptuse pealinna Kairosse, kus mul õnnestus püramiidide juures oma grupp paariks tunniks ära kaotada, pidin pidevalt tüütute kongusninadega kohalike eest põgenema. Lisaks oli Kairo äärmiselt räpane ja turistidest ülekoormatud, halb oli vaadata, kuidas sealsed kohalikud elu eest turistidele oma träni pähe katsuvad määrida,» ei leia Evelyn Kairo reisi juures ühtegi positiivset joont.

Hoolimata negatiivsetest mälestustest välisriigi reisisihtkohas, on Evelynil alati hea meel kodusel Eestimaal puhata.

«Kui aga siin, Eestis, talvel puhata, siis kõige parem on ikka oma stuudiokodus Kiilis, kus talvel saab lumiste laante ja metsade vahel saanisõitu teha, grillmajakeses lõkke ümber istuda, saunas käia, head-paremat kokata ja põnevaid filme vaadata,» peab Evelyn oma kodu kõige armsamaks puhkusepaigaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles