Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Instamodell jäi vahele eriti totaka pilditöötlusega (1)

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Tupi Saravia on Instagrami modell, kes postitab põhiliselt reisipilte ja kellel on ligi 300 tuhat jälgijat. Nüüd on aga instamodell jäänud vahele eriti totaka pilditöötlusega, mis sotsmeedia kihama on ajanud. 

Tähelepanelik sotsmeedia kasutaja märkas, et Tupi Instagrami kontol on lisaks neiule piltidel veel üks suur sarnasus. Nimelt on päris mitmel erinevas riigis tehtud piltide peal taevas täpselt samasugused pilved.

«Sel reisiblogijal on samad hirmuäratavad pilved iga pildi peal,» kommenteeris mees neiu fotosid Twitteris. Sellele on reageerinud ligi 35 tuhat kasutajat ning seda on jagatud peaaegu 10 tuhat korda. 

Teine Twitteri kasutaja viskas olukorra üle nalja järgmiselt: «kui sa oled nii võimas influencer, et isegi pilved käivad sul kannul.»

Buzzfeednews.com võttis Tupiga ühendust ja päris, mis nende pilvedega täpselt toimub.

«Ma ei suuda uskuda, et see asi nii kaugele on läinud. Ma kasutasin rakendust, et foto kompositsiooni aidata, kui taevas on üle säritatud,» põhjendas Tupi pilditöötlust. Neiu lisas, et on alati pilditöötluse osas avatud olnud, ning aitab oma fännidel isegi samu rakendusi kasutada.

«Nad on alati sellest teadlikud, sest ma ei varja seda,» kinnitas Tupi ja lisas, et tegelikult rääkis ta esimesena seda nalja, et pilved jälitavad teda.

Olgugi, et Tupi on pilditöötluse osas alati avatud olnud, siis on sotsmeedia kasutajad olukorrast siiski häiritud.

«Lõpetaks sotsiaalmeedia ära!? Kõik pildid võltsitud!? Võin teisi kasutajaid ka välja tuua, fotograafina ma ei kannata seda,» kirjutas üks pahaselt.

Ka teinegi kasutaja avaldas pahameelt. «Nii paljudel inimestel on sama, mida tal: võltsitud online-reaalsus,» kommenteeris ta kurvalt.

Tagasi üles