Pildid: Martin Repinski käis koos uue pruudiga vahval grillipeol!

Elu24
Copy

Poliitik Martin Repinski (33) jäi kolmapäeval Jõhvi võimuliidu suvelõpupeol kaamera ette koos oma uue pruudi Jekaterina Vassiljevaga (29).

Põhjarannik kirjutab, et Repinski ühines võimuliidu saadikutega umbes kella kolme paiku. Loe sellest rohkem SIIT!

Piltidelt on näha, et keskerakondlasest riigikogu liige polnud peol üksinda, tema kõrval istus truult ka blondipäine Jekaterina.

Eelmisel nädalal jagas Repinski uus pruut sotsiaalmeedias esimest korda ka paari lembehetki Portugalist. Vaata pilte SIIT! 

Aasta alguses kirjutas Põhjarannik, et perekond Repinski ümber levivad kuulujutud, nagu peaks nad plaani lahutada. Väidetavalt oli põhjuseks Jekaterina Vassiljeva, Martini kaunis kolleeg Jõhvi volikogust, kellega veedeti aina rohkem aega nii tööl kui ka vabal ajal. 

Nii Martin kui ka Siret kinnitasid toona, et kuuldused ei vasta tõele. Juuli alguses aga selgus, et paari tulevikuplaanides on lahutus siiski on.

Elu24-l õnnestus juulis tabada ka Siret Kotka-Repinski ise, kuid naine viskas toru hargile kohe, kui oli küsimuse ära kuulanud. Martin Repinski vastas kõnele tõsise häälega ja lausus viivitamata: «Ma ei kommenteeri midagi». 

Augusti alguses pani Siret Kotka-Repinski müüki korteri Jõhvis. «Armastusega loodud,» oli Facebooki postituses kirjas toona.

Riigikogu keskerakondlastest liikmed Siret ja Martin abiellusid 30. aprillil 2017. aastal Narva õigeusu kirikus. Sama aasta oktoobris sündis paari perre poeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles