Ansambel Must Hunt avaldab uue albumi

Elu24
Copy
Ansambel Must Hunt
Ansambel Must Hunt Foto: Allen Clark Photography

Must Hunt avaldab täna uue albumi «Oota mind ära».

Pop-rock bänd Must Hunt avaldab täna uue plaadi «Oota mind ära». Lisaks nimiloole kõlavad 12-laululisel albumil kõik ansambli uue koosseisu singlid nagu «Suudluskindlad huuled», «Tuletooja» ja teised, ning ka täiesti uued senikuulmata palad.

Laulja Freddy Tomingas kirjeldab, et suure töö ja pühendumise tulemusena on valminud helikandja, mille üle kogu bänd võib sirge seljaga uhkust tunda. «Me ei valinud ainult üht valemit, vaid lubasime omale stiililiselt kõvasti piire kombata, et oleks huvitavam nii endal kui ka kuulajal.»

Marko Atso lisab, et albumi loomise protsess algas juba veebruarikuus ja vältas augustini, tänu millele oli võimalik pühenduda igale loole eraldi. «Meil oli aega korralikult keskenduda nii muusikalisele kui ka kõlalisele poolele. Täname bändiga veel Keijo Koppelit, kes need sajad tunnid meiega vastu pidas ja Vahur Valgmaad, kes tegi plaadile sellise lõppviimistluse, mis on heliliselt suur samm edasi võrreldes varasemate albumitega, kus kunagi trumme olen mänginud.»

Uus album «Oota mind ära» on alates 30. augustist saadaval kõigis Eesti hästi varustatud plaadipoodides ning populaarsetel striimingu- ja muusikaplatvormidel. Musta Hundi kodulehelt saab plaati tellida juba täna. Albumit levitab Pedrobeat.

Plaadi esitluskontsert toimub Muinastulede ööl laupäeval, 31. augustil Vergi sadamas.

Must Hunt:

Freddy Tomingas - laul

Brad Jurjens - kitarr

Simo Atso - kitarr

Ralph Ciavolino - bass

Marko Atso - trummid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles