Vägev! Robert Lõvi andis välja albumi, mis valmis koostöös Hollywoodi hinnatud produtsendiga

Elu24
Copy
Robert Lõvi.
Robert Lõvi. Foto: Silver Mikiver

Robert Lõvi andis äsja plaadifirma Royal Records-i alt välja oma debüütalbumi, mis valmis koostöös Robert Stanley Montesega. Montes on hinnatud produtsent, kes on varasemalt koostööd teinud tuntud Hollywoodi staaridega nagu Justin Timberlake, Katy Perry, Stevie Wonder jpt.

Plaat kannab nime «Ainult udu» ning koondab endas kogu Lõvi viimaste aastate loomingulise varamu. 11 lugu sisaldav plaat on Lõvi enda sõnul sama mitmekülgne nagu ta isegi. «Eemärk oli luua plaat, mis oleks minulik, mitmekülgne ning kus oleks esindatud nii räppmuusika pehmem, kui ka veidi karmim pool. Eriti oluliseks pidasin leida plaadile kaasa tegema artistid, kelle loomingut ma ise naudin.»

Kauamängival teevad lisaks Lõvile kaasa veel Beebilõust, Bad Art, Kozinak, Ingmar Gailit ja Jana Liisa Johannson.

«Ainult udu» on Robert Lõvi esimene stuudioalbum ning selle valmimine osutus artisti sõnul oodatust keerulisemaks, kuid tagantjärgi mõeldes ka mõneti humoorikaks. «Tahtsin kaasa rääkida igas võimalikus protsessis – olla biitide valmimise, lugude miximise ja iga detaili planeerimise juures.»

«Au on olnud töötada koos erinevate professionaalidega ning näha, kui palju tööd üks album nõuab. Tagantjärgi on see küll naljakas, kuid tegelikult elasime üle ka mõned korralikud ehmatused. Lausa kahel korral põlesid läbi produtsentide kõvakettad, mis endas kogu albumi materjali kandsid. Õnneks on tänaseks album kenasti valmis ning tagasiside on olnud väga hea.»   

Plaati saab tellida Apollo veebipoest.

Vaata ka albumi esimest videosinglit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles