Tallinna vangla lahtiste uste päev pakub palju nalja: kummas suunas uksed avatakse?

Elu24
Copy
Tallinna vanglas on 29. septembril avatud uste päev.
Tallinna vanglas on 29. septembril avatud uste päev. Foto: Kuvatõmmis Facebooki videost

Tallinna vangla korraldab 29. septembril avatud uste päeva, mis annab kõigile huvilistele võimaluse vangla sisemust uudistada. Kuigi sellise ürituse juures pole tegelikult midagi kummalist, pakub kinnipidamisasutuse avatud uste päev ikkagi võimaluse nalja teha.

Tegelikult läheneb ka Tallinna vangla ise üritusele huumoriga. «Tule avasta koos sõpradega, milline on tegelikult vangla seestpoolt, kas ikka on nii nagu filmides?» kirjutatakse ürituse Facebooki lehel.

Üritust ilmestab koomiline video, kus üks sõber meelitab teist endaga avatud uste päevale tulema. Meestele hakkab seal nii väga meeldima, et... Lõpplahendust näed videost!

Justiitsministeeriumi pressiesindaja Kristin Rammus ütles Elu24-le, et avatud uste päeval saavad osalejad tutvuda sellega, kuidas on korraldatud töö vanglas ning millised on vanglatöö eesmärgid.

«Lisaks viiakse läbi tutvustav ekskursioon ning lavastatakse kambrite läbiotsimist ja kirjade jagamist, et huvilised saaksid aimu, millised näevad välja tööprotsessid vanglates,» kirjeldas Rammus, mis 29. septembril juhtuma hakkab.

Facebookis on kuulutuse peale naerunäoga reageerinud juba mitukümmend inimest.

Rohkem infot leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles