Video: rõdu äärel keerulises joogaasendis olnud naine kukkus alla

Inna-Katrin Hein
Copy
Jooga. Pilt on illustreeriv
Jooga. Pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

Briti meedia teatel kukkus Mehhikos Nuevo Leoni osariigis Monterreys San Pedro Garza Garcias kortermaja kolmanda korruse rõdul joogaharjutusi teinud naine alla, kuid jäi imekombel ellu.

23-aastane Tecnológico de Monterrey ülikooli üliõpilane Alexa Terrazas kukkus 25 meetrit, saades raskelt vigastada. Talle kutsuti kiirabi, ta viidi haiglasse ning ta seisund on seni kriitiline.

Pärast õnnetust hakkas hispaaniakeelses sotsiaalmeedias levima foto, millel Terrazast on näha rõdul joogat tegemas.

Ta ei ole rõdu sees, vaid väljapool rõdupiiret pea alaspidi, üritades klaasist rõdu metallpiirdest kinni hoida.

Pildi tegi naise sõber vahetult enne ta alla kukkumist. Sõbras sõnul juhtus kõik väga kiiresti ja järsku oli Terazzas maja juures maapinnal.

Parameedikute teatel tekkis naisel sisemine verejooks ja tal murdus mitmeid luid.  Talle tehti operatsioon, mis kestis 11 tundi.

Kirurgide teatel said kukkudes enim kannatada naise jalad, ta mõlema jala pahkluud tuli sõna otseses mõttes uuesti üles ehitada. Ta peab õppima uuesti kõndima ja selleks võib kuluda umbes kolm aastat.

Politsei uuris, kas naise korteri rõdul on mingi tehniline probleem, mis õnnetuse võis põhjustada, kuid nad ei leidnud midagi.

Uurijad on seisukohal, et naine seadis oma elu ise ohtu ja ei arvestanud, et metallist rõdupiire võib olla libe.

Terrazase naabrite sõnul harrastas see noor naine joogat, tehes seda sageli rõdu ja seades oma elu juba mitmel varasemal korral ohtu.

Naise pere ja sõbrad käivitasid sotsiaalmeedias rahakogumise, et ta suured operatsiooni- ja haiglaarved saaksid tasutud.

Pilti vaata siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles