Pildid: Suurbritannia vanim glamuurimodell on 68-aastane ning täiesti naturaalne

Elu24
Copy

Suurbritannia vanim glamuurimodell on 68-aastane Suzy Monty, kes alustas modellikarjääri juba 10-aastaselbt, vahendab 7news.com.au.

Suzy Monty võitis 10-aastaselt modellivõistluse ning 58 aastat hiljem on temast saanud Austraalia luksusliku pesubrändi modell.

Naine ei ole aastate jooksul oma välimust kirurgiliselt muutnud ja ei ole isegi kordagi oma juukseid värvinud. Ning aatamata oma kõrgele eale, ei kavatse Suzy nii pea bikiinidest loobuda.

«Mul on hetkel väga, väga kiire ja tundub, et hetkel on suur huvi vanemate modellide vastu. Ma olen täiesti naturaalne,» lisab Suzy, kelle sõnul hinnatakse loomulikku välimust palju. Naine toitub tervislikult, jalutab iga päev oma koeraga ning ei joo ega suitseta.

Kuigi Suzy tegi karjäärist korraks tervise pärast pausi, inspireerisid Helen Mirreni bikiinipildid tollal 57-aastast naist taas modellimaailmaga liituma. Siis tabas naist 60selt taas terviseprobleemid, kuid nüüd on Suzy jälle täiskohaga modell.

Suzy on suureks inspiratsiooniks vanematele naistele, kes tunnevad ennast nähtamatuna. «Mulle on öeldud, et ma olen Suurbritannia vanim glamuurimodell,» mainib Suzy lõpetuseks ning lisab, et fotograaf on soovitanud tal modellikarjääri jätkata veel vähemalt kaks aastat.

Hiljutise fotosessiooni käigus demonstreeris Suzy oma vormi rohelises bikiinis, mida ta on kandnud juba aastakümneid.

Vaata pilte galeriist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles