Usu või ära usu! Modelli topless pildid sattusid võõra mehe silme alla iseäralikul põhjusel

Elu24
Copy
Punane rinnahoidja. Pilt on illustratiivne.
Punane rinnahoidja. Pilt on illustratiivne. Foto: Caro / Scanpix

Suurbritanniast pärit 27-aastane Serenna saatis Facebookis võõrale mehele oma topless pildid. Modelli sõnul juhtus see aga kogemata ning naise väitel saatis siivutud pildid vestlusesse hoopis keegi teine, vahendab The Sun.

Serenna Derosa oli parasjagu Facebookis auto otsingul ning kirjutas mitmele kuulutuse jätnud kodanikule. Nende seas oli ta kirjutanud ka kellelegi, kes müüs oma Audi A3, küsides: «kas see on veel saadaval?»

Pärast seda jättis Serenna lukustamata telefoni oma 5. kuuse kassipoja kõrvale. Oskuslik kassipoeg ronis telefoni peale ning saatis Serenna päringule lisaks võõrale mehele ka naise siivutud pildid: ühel oli ta täiesti alasti, teisel olid näha naise uued kunstrinnad.

Serenna oli juhtunust väga šokeeritud. «Ma võiksin kohe praegu surra, see on nii halb,» kirjeldas Serenna, kes tahtis pärast juhtunut häbist maa alla vajuda.

«Ma vannun, et see ei olnud mina ja see oli mu kassipoeg Angel (Ingel - toim.). Ma panin oma telefoni voodi peale ja läksin kööki teed tegema. Kui ma tagasi tulin, oli kassipoeg telefoni kõrval,» meenutas Serenna hetke, kuidas tema topless pildid Facebookis kogemata võõra mehega vestlusesse sattusid. «Kui ma proovisin saadetud pilte kustutada, sain seda teha ainult enda vestluses,» täpsustas modell.

«Kurat, ma väga väga vabandan. Kuidas ma seda kustutada saan, mu telefon lihtsalt jooksis kokku. Ma tahan surra,» kirjutas Serenna saadetud piltide järel vestlusesse. 

«Ta on neid sõnumeid lugenud, aga pole midagi vastanud,» lisas Serenna, kes kavatseb edaspidi oma telefoni alati lukustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles