Kehakeele ekspert: Donald Trump oli silmnähtavalt oma abikaasa peale armukade

Inna-Katrin Hein
Copy
Justin Trudeau suudlemas Prantsusmaal Biarritzis G7 tikkohtumisel Melania Trumpi. Melania hoiab samal ajal oma mehe Donald Trumpi käest kinni
Justin Trudeau suudlemas Prantsusmaal Biarritzis G7 tikkohtumisel Melania Trumpi. Melania hoiab samal ajal oma mehe Donald Trumpi käest kinni Foto: Sean Kilpatrick / AP/Scanpix

Briti kehakeele ekspert Patti Wood vaatas G7 riikide tippkohtumisel Prantsusmaal Biarritzis tehtud fotosid ja videoid, millel maailma tuntud näod üksteist tervitavad ja suudlevad.

Tema sõnul näitas USA president Donald Trump oma kehaliigutuse ja näoilmega, et talle ei meeldunud ta abikaasa Melania Trumpi ja Kanada peaministri Justin Trudeau’ põsesuudlus, kirjutab express.co.uk.

Piltidelt on näha, et Melania Trump hoiab oma mehel käest kinni, kui ta Trudeau’d suudleb.

Melania Trump musitamas Justin Trudeau'd. Kõrval seisab Donald Trump
Melania Trump musitamas Justin Trudeau'd. Kõrval seisab Donald Trump Foto: CARLOS BARRIA / REUTERS

«Donald Trumpile see olukord ei meeldinud ja ta näitas seda välja. On näha, et temas lahvatas viha. Ta näoilme muutus kiiresti ja ta suunas pilgu maha. Samuti surus ta huuled tugevalt kokku nagu kartes, et ütleb midagi ning kulmude vahele tekkis tal kortsuke,» selgitas menuka raamatu «Snap: Making the Most of First Impressions, Body Language, and Charisma» autor Wood.

Ta lisas, et tegemist oli plahvatusliku olukorraga, sest teise mehega flirtivat põseuudlust vahetades hoidis Melania Trump oma mehe käest kinni.

«See oli nagu oma abikaasa silme ees «patustamine». Igatahes tõlgendas Donald Trump seda nii, kui vaadata ta näoilmet. USA president oli silmnähtavalt oma abikaasa peale armukade,» sõnas ekspert.

Teine kehakeele ekspert Judi James ei arva, et Trumpi abikaasa oleks valesti käitunud ning sellega oma mehe viha ja armukadeduse ära teeninud.

Kanada peaminister Justin Trudeau suudlemas G7 tippkohtumisel Biarritzis USA esileedit Melania Trumpi. Pildil on veel USA president Donald Trump ja Prantsuse esileedi Brigitte Macron
Kanada peaminister Justin Trudeau suudlemas G7 tippkohtumisel Biarritzis USA esileedit Melania Trumpi. Pildil on veel USA president Donald Trump ja Prantsuse esileedi Brigitte Macron Foto: Andrew Parsons / PA Wire/PA Images/Scanpix

«Maailma tuntud poliitikud tunnevad üksteist ja neil on kohtudes tavaks anda üksteisele põsesuudlusi. Ka Prantsusmaal Biarritzis toimunu ei olnud erand. Donald Trump oli varem põsesuudelnud Saksamaa kantslerit Angela Merkelit ja Prantsuse esileedit Brigitte Macroni. Melania Trump vastas sellega, et põsesuudles Kanada peaministrit Justin Trudeau’d. Põsesuudlused on lihtsalt tervitused, kuid fotodel võib jääda mulje millestki enamast. Lisaks tuleb arvestada, et inimeste näoilmed muutuvad millisekunditega ning uus näoilme ei pruugi olla seotud mõned sekundid tagasi toimunuga,» teatas James.

Kehakeeleekspertide sõnul sõltub palju ka kaameranurgast, kuidas üks või teine inimene fotole jääb. See, mis ühe nurga alt võib paista flirtiva ja romantilisena ei ole seda teise nurga alt.  

G7 kohtumisest fotosid näinud paugutasid sotsiaalmeedias, et küllap on 49-aastane Melania Trump oma 73-aastasest vanamehest tüdinenud ja tahaks mõne nooremaga tiiba ripsutada. Näiteks 47-aastase Justin Trudeau’ga.

«On näha, et Melania Trumpi ja Justin Trudeau vahel säriseb. Nad ei varjanud seda,» oli üks kommentaar.

Donald Trump ja Melania Knauss abiellusid 2005 ning neil on teismeline poeg.

Donald Trumpist sai USA 45. president 20. jaanuaril 2017.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles