Endise tippjalgpalluri naine süüdistab meest nürisünnituses

Elu24
Copy
Argentiina jalgpallifänn. Pilt on illustratiivne.
Argentiina jalgpallifänn. Pilt on illustratiivne. Foto: VASILY MAXIMOV / AFP

Argentiina koondise äss Claudia Caniggia abikaasa süüdistab meest tema kallal vägivallatsemises, mille tulemusena naise rasedus katkes.

52-aastane Claudio Caniggia on Mariana Nannisega abielus olnud 33 aastat. Neil on koos kolm last ja olid kuni viimase ajani väga õnnelikud. Mingil hetkel soovis aga endine AS Roma ja Glasgow Rangersi ründaja vaheldust ja hakkas mehkeldama 26-aastase modelli Sofia Bonelliga, kirjutas The Sun.

Mariana astus hiljuti üles Argentiina televisioonis, kus kritiseeris oma abikaasat ja tema uut silmarõõmu. «Ma ei ole oma abikaasast lahus, ei ole lahutatud ega midagi. Ta on koos narkosõltlasest prostituudiga, kes talle päev läbi narkotsi sisse sunnib. Nad võivad mõlemad varsti vanglas lõpetada.»

Siis jagas Marina ka lugu, kuidas Caniggia füüsiline rünnak tal nürisünnituse tekitas. 

«Ta lükkas mu vastu autot. Ma olin siis kaks ja pool kuud rase. Mul oli järgmisel päeval massaaž ja mu jalad olid suure verelombiga kaetud. Ma haarasin rätiku ja vetsupaberi ning tormasin kliinikusse. Aga kui ma helistasin Claudiole, et öelda talle, mis juhtus, siis ütles ta, et ma olen üks neid lipakaid, kellele meeldib ohvrit mängida. Ta tappis mu lapse,» rääkis naine.

Claudio Caniggia aga eitab igasuguseid süüdistusi ja kriitikat, öeldes, et tema naine vajab psühholoogilist abi, kuna on viimastel aastatel olnud arust ära.

Caniggia mängi Argentiina eest aastatel 1987 - 2002, tehes selle ajaga 50 kohtumist ja lõi 16 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles