Raadio Elmar eetris stardib lastesaade, mille üks saatejuhtidest on Oliver Kõvask!

Raadio Elmar
Copy
Gustav Pirk, Emili Pirk ja Oliver Kõvask
Gustav Pirk, Emili Pirk ja Oliver Kõvask Foto: Laila Kaasik

Raadio Elmar sügishooaeg toob kuulajateni uue saate, mida hakkavad juhtima lapsed. Üks saatejuhtidest on Kanal 2 ekraanilt tuttavaks saanud Oliver Kõvask.

Lastesaade hakkab otse-eetris olema kord nädalas, kolmapäeviti kell 17.00. Saatejuhtideks on Oliver Kõvask, Emili ja Gustav Pirk.

«Mõte tekitada Elmarisse saade, mida juhivad lapsed on minu peas tiksunud juba päris pikalt, aga ei ole siiani olnud seda voh-tunnet, et nüüd on õige aeg. Meie ümber on palju vahvaid, avatud, lõbusaid ja taibukaid lapsi ning miks mitte pakkuda lastele võimalust juhtida saadet Eesti ühes kuulatavaimas raadiojaamas. Lapsed räägivad endile olulistel teemadel ja teevad seda neile omaselt, ausal moel. Olen siiralt õnnelik, et Emili, Gustav ja Oliver olid koheselt nõus kampa tulema,» sõnas raadio Elmar peatoimetaja Mari-Liis Männik.

Toimetus otsib saatele nime ja selle valikul on kõigil võimalik raadio Elmar Facebooki lehel kaasa rääkida. Pakutud on juba kümneid nimesid, teiste hulgas näiteks «Elmari Lastekas», «Elmarikene», «Tund väikeste Elmaritega», «Kolm vaprat», «Väikesed Elmarid» ja palju muud põnevat.

Gustav Pirk, Emili Pirk ja Oliver Kõvask
Gustav Pirk, Emili Pirk ja Oliver Kõvask Foto: Laila Kaasik
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles