Naine teenis kontol oleva viimase rahaga suure lotovõidu

Elu24
Copy
Vicky koos elukaaslase Adamiga.
Vicky koos elukaaslase Adamiga. Foto: National Lottery / SWNS / National Lottery / SWNS

Suurbritannias elav kahe lapse ema Vicky Mitchell võitis 10 000 iga kuu järgmised 30 aastat, kui kasutas võidupileti ostmiseks kontol olevat viimast raha.

Halifaxist pärit kahe lapse ema Vicky Mitchell on regulaarne lotomängija, kes on saanud palju väiksemaid võite, kuid jackpot on siiamaani tulemata jäänud. See kõik aga muutus kaks nädalat tagasi, kui Vicky ostis viimasest minivõidust allesjäänud 1,5 naela eest «Set for Life» lotopileti, kirjutas The Sun.

42-aastane naine oli teel tööle, kui otsustas ajaviiteks online-lotot mängida.

«Ma võitsin Thunderballiga 10 naela ja otsustasin kasutada seda raha, et järgmistel päevadel veel pileteid osta. Ma võtsin taas, seekord viis naela, ja mängisin sellega edasi.»

«Sellest võidust allesjäänud raha eest ostsin ma esmaspäeval (12. august) «Set for Life» pileti ja võitsin peavõidu,» rääkis naine.

Vicky on praegu otsustanud vaatamata võidule tööl edasi käia.
Vicky on praegu otsustanud vaatamata võidule tööl edasi käia. Foto: National Lottery / SWNS / National Lottery / SWNS

Vicky Mitchellile tõid suure võidu numbrid 03, 20, 26, 27, 32 ja boonusnumber 5. 

Vicky sai võidust teada alles hommikul, kui firma talle võidu teatavaks tegi. Poolunes naine pidi mitu korda kirja üle lugema, et kindel olla, et see on päris. 

Naine ütles, et ta kavatseb administratiivse töötajana edasi tööl käia ning saab nüüd poegadele osta riideid, mille jaoks enne raha ei olnud, osta uus kodus ja omale uus auto ja perega reisile minna. Vicky meelispaigaks on alati olnud Budapest, kus ta tahaks tulevikus ära käia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles