Kit Haringtoni karjäär päästetud? «Troonide mängu» Starki-vennad kohtuvad uuesti Marveli universumis

Spekter
Copy
Kit Harington ja Richard Madden seriaalis «Troonide mäng»
Kit Harington ja Richard Madden seriaalis «Troonide mäng» Foto: HBO / IMDB

HBO menusarja «Troonide mäng» peategelasena maailmakuulsaks saanud 32-aastane inglise näitleja Kit Harington liitub Marveli kinouniversumiga, asudes mängima veidi enam kui aasta pärast esilinastuvas filmis «Eternals».

Tänavu kevadel lõpule jõunud seriaali staar elas sarja lõppemist raskelt üle ning veetis seetõttu veidi aega koguni taastusravikliinikus. Emotsionaalne tagasilöök pani paljusid kartma, et Harington ei pruugi piisavalt kiiresti taastuda ning jääb Hollywoodi-härjal sarvist haaramisega hiljaks. Õnneks seda aga ei juhtunud ning roll Marveli täiesti uues saagas tähendab üsna kindlasti, et mees on teel filmitööstuse tippu. 

Jon Snow rolli eest ka Emmy nominatsiooni ära teeninud Harington hakkab filmis kehastama Dane Whitmani alias Musta Rüütlit (Black Knight), kinnitas Marveli juht Kevin Feige laupäeval Disney expo-sündmusel Californias.

«Troonide mängu» fännidel on niisiis topeltpõhjus filmi kinodesse jõudmist oodata: lööb selles ju kaasa teinegi seriaali näitleja, Jon Snow venda kehastanud Richard Madden.

Teistest üles astuvatest staaridest on välja hõigatud juba Angelina Jolie, Salma Hayek ja Gemma Chan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles