Pingeline eksperiment: Kes karjub, kes vajub istme alla? Tuntud telenäod reageerivad Eesti õuduka «Kiirtee põrgusse» tapvalt jubedatele stseenidele

Spekter
Copy
Robert Rool reageerib õudusfilmile
Robert Rool reageerib õudusfilmile Foto: Kaader videost

Tuntud eestlased pisteti katsejänesteks Eesti esimese täispika õudusfilmi «Kiirtee põrgusse» kõige hullematele kaadritele. Vaata videost, mis nägu ja häält tegid laulja Uudo Sepp ja tema kallim ning saatejuhid Piret Laos, Robert Rool, Jüri Butšakov ja Katrin Lust, kui neile horror ilma pikema jututa kogu tooruses ekraanile serveeriti.

Filmi keskmes on vennad Markus (Franz Malmsten) ja Tom (Kristjan Kasearu), kes satuvad üksikus metsatalus veriselt õõvastavate sündmuste keskele. 

Filmi režissöör Urmas E. Liiv lubab, et tegemist ei ole intellektuaalse vaimunärimisega, vaid puhtakujuliselt võika žanrifilmiga. «Õudukasõbrad, pange ennast valmis, sest niimoodi pole te Eesti filmi vaadates veel kunagi kinos ehmatanud,» lisab režissöör.   

Peaosades astuvad üles Franz Malmsten, Kristjan Kasearu ja Kersti Heinloo. Kõrvalosades Brigitte Susanne Hunt, Maia Vahtramäe, Paljas Porgand, Oliver Kristman, Merilin Mälk, Kalle Sepp, Egon Nuter, Liina Tennosaar jt.

«Kiirtee põrgusse» režissöör ja stsenarist on Urmas Eero Liiv. Filmi operaator on Kristjan-Jaak Nuudi, kunstnik Killu Mägi, helilooja Tiit Kikas, grimmikunstnik Edith Eller, tegevprodutsent Mari Kriis. 

Film esilinastub Eesti kinodes 18. oktoobril 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles