Seksuoloog soovitab meeste püüdmiseks väga eriskummalist «parfüümi»

Elu24
Copy
Parfüüm. Pilt on illustratiivne.
Parfüüm. Pilt on illustratiivne. Foto: Planet Photos / Scanpix

Shan Boodram on seksuoloog ja kirjanik, kes avaldas oma raamatus «The Game of Desire» eriskummalise viisi, kuidas meeste tähelepanu püüda. Nimelt soovitab Shan naistel «parfüümina» peale määrida enda tupeeritist, vahendab The Sun.

Kanadast pärit seksuoloog Shan Boodram väidab oma raamatus, et end oma tupeeritisega lõhnastades, kogunesid inimesed justkui «karjana» tema ümber.

Oma hüpoteesi testimiseks ja tõestamiseks palus Shan kolmel oma kliendil seda eriskummalist teooriat testida. Nad läksid neljakesti baari ning kogunesid õhtu keskel tualettruumi, et kõnealuse «parfüümiga» eksperimenteerida.

«Palusin neil käed ära pesta, kabiini minna ja tupeeritist pulsipunktide, rangluu ning kaela peale määrida,» kirjeldas Shan.

Kahjuks tunnistasid kõik Shani kliendid, et nad ei märganud pärast tupeeritise kasutamist muutusi. Ühe sõnul kummardus temaga vestlev meesterahvas talle küll lähemale, aga see võis olla tingitud lärmakast keskkonnast.

Kuigi eksperimenti võis lugeda ebaõnnestunuks, siis jäi Shanile silma, et koos «naturaalse lõhnaga» käitusid naised julgemalt ja enesekindlamalt. "Ainuüksi see muudab nad atraktiivsemaks," tõdes seksuoloog.

Olgugi, et Shan on oma teoorias veel ebakindel, lisas naine lõpetuseks: «ma olen kindel, et iga kord, kui mina seda nippi kasutan, tunnen ennast kui jumalanna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles