Müstilises komöödias «Kuhu sa küll kadusid, Bernadette?» haihtub mässav pereema kui vits vette

Spekter
Copy
Cate Blanchett filmis «Kuhu sa küll kadusid, Bernadette?»
Cate Blanchett filmis «Kuhu sa küll kadusid, Bernadette?» Foto: IMDB

6. septembril jõuab kinodesse kirjanik Maria Semple eesti keeleski ilmunud bestselleri «Kuhu sa küll kadusid, Bernadette?» (Where’d You Go, Bernadette?) ekraniseering. 

Saladusliku looriga varjutatud komöödia jutustajaks on 15-aastane Bee Branch, kelle arhitektist ema Bernadette (Cate Blanchett) ühel päeval teadmata suunas kodust lahkub. Kui otsid kõige ebatõenäolisemat kodust lahkuja, siis oleks selleks kindlasti agorafoobiat põdev Bernadette, kes vajab turvalist keskkonda ning ei salli võõraid inimesi ning võõraid kohti. Mis oleks ühe agorafoobi jaoks hirmsamat, kui suur ja lai välismaailm. Bernadette on aga kadunud ja Bee hakkab kokku panema pilti, et miks ja kuhu Bernadette on kadunud.

«Boyhoodi» ja «School of Rocki» režissööri Richard Linklateri lavastatud humoorika müsteeriumi peaosas särab kahekordne Oscari-võitja Cate Blanchett. Teistes osades näeme Billy Crudupit («Watchman», «Almost Famous»), Laurence Fishburne («The Matrix», «John Wick 3»), Judy Greeri («Ant-Man», «Jurassic World»), Kristen Wiigi («Bridemaids», «Masterminds») ning Bee osas Emma Nelsonit.

Apollo Kinodes alates 6. septembrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles