Hollywood ei mõista nalja: Nurjatu tort maksis Miley Cyrusele rolli «Hotell Transilvaania» filmides

Spekter
Copy
Miley Cyrus
Miley Cyrus Foto: Reuters/ScanPix

Viimastel aastatel veidi oma meeletust mässajafaasist välja kasvama hakanud, abiellunud ja juba lahutanud endine lapstäht, lauljatar ning näitlejanna Miley Cyrus tegi Twitteris inventuuri oma minevikuapsakatest, meenutades muuhulgas seda, kuidas eraeluline vallatus talle ärilisi tagasilööke on andnud. 

26-aastane staar tunnistas Twitteris, et jäi oma näitlejast eksabikaasa Liam Hemsworthi (kellega oldi suhtes üle terve aastakümne, ent jõuti abielus olla vaid loetud kuud) auks tellitud sünnipäevatordi tõttu ilma rollist menuanimatsioonis «Hotell Transilvaania». Kuidas küll üks tort saab filmikarjäärile põntsu panna? Lihtsalt: see peab olema peenisekujuline ja potentsiaalne rollisaaja peab jääma vahele tordi kohal keele vibutamisega. 

The Hollywod Reporter kirjutab, et nende toimetus võttis Cyruse ülestunnistuse peale ühendust ka vampiirimultika tootja Sonyga, mis aga jättis päringule vastamata.

Kes ei mäleta, mismoodi see tordilugu, mis juhtus aastal 2011. aastal, välja nägi, saab tänu interneti lõpututele arhiividele oma mälu värskendada:

Nimelt oli Cyrus esimese Transilvaania-loo ilmumise eel kaalukas kandidaat vampiiripreili Mavise rolli (mõistagi vaid häälega), kuid ootamatult hakkas Cyrusel veri vemmeldama ning näitlejanna asus ootamatult oma viie aasta jooksul üles ehitatud Hannah Montana kuvandit lammutama ning näis tegevat kõike võimalikku, et näidata, et ta pole enam väike Disney-printsess, vaid mässav seksihimuline noor naine. Veebruaris 2012 anti ühegi lisakommentaarita teada, et Cyrus jääb vampiirifilmist kõrvale ning tema osa läheb hoopis Selena Gomezile, kes suutis oma ülemineku lapstähest popstaariks oluliselt sujuvamalt korraldada.

Maailma kinodes enam kui 1 miljard dollarit teeninud «Hotell Transilvaania» filmid saavad neljanda osa detsembris 2021.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles