Rõõmusõnum: 56-aastane kultuslavastaja Quentin Tarantino saab isaks

Spekter
Copy
Quentin Tarantino abikaasa Daniella Pickiga Cannes'i filmifestivalil 2019
Quentin Tarantino abikaasa Daniella Pickiga Cannes'i filmifestivalil 2019 Foto: Dave Bedrosian / imago images / Future Image / Scanpix

Äsja oma üheksanda filmi «Ükskord Hollywoodis» suurele ekraanile toonud režissöör Quentin Tarantino saab peagi isaks.

Hiljuti ka intervjuudes pere loomise mõtteid mõlgutanud (ja tõenäoliselt oma peatset isastaatust vähemalt aimav) 56-aastase ameerika filmilavastaja esiklapse toob ilmale filmimehe 35-aastane Iisraeli päritolu lauljatarist ja modellist abikaasa Daniella Pick, vahendab režissööri ametlikku teadet People Magazine.

Paar on mehe viimast filmi promodes ohtralt reisinud ning linalugu, kesksetes osades Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ja Margot Robbie, on kinokassades suutnud teenida juba 183 miljonit USA dollarit ning kandideerib kõigi eelduste kohaselt ka Oscaritele.

Tarantino ja Pick on paar 2016. aastast, nad tutvusid 2009. aastal Jeruusalemma filmifestivalil. Ametlikult pandi nad paari üheksa kuu eest.

Quentin Tarantino film «Ükskord Hollywoodis» viib vaatajad 1969. aasta muutuvasse Los Angelesse, kus teletäht Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) ja ta kauaaegne kaskadöör Cliff Booth (Brad Pitt) üritavad tegutseda peaaegu tundmatuseni muutunud meelelahutusäris. Lavastaja ja stsenaristi üheksandas filmis on väga palju osatäitjaid ja mitmed süžeeliinid, mis avaldavad austust Hollywoodi kuldajastu viimastele hetkedele.

Apollo Kinodes alates 16. augustist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles